reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witam ponownie wszystkie lipcówki!
wchodze tu po tygodniu, a wy naprodukowałyscie 37 stron!!!ale z Was pisarki.....
Ja jutro mam pierwszą wizytę, trzymajcie kciuki, mam nadzieję, że usłyszę bicie serca. To moja pierwsza ciąża więc jestem podekscytowana.
Póki co zrobiłam dwa badania beta Hcg i mam poprawne przyrosty.
Aha, ja tez jestem z Krakowa, wiadomość dla Pani z pieskami, nie znam jeszcze Waszych Nick-ów.

reklama
Witam, to mój debiut na jakimkolwiek forum. W ubiegły czwartek zrobiłam dwa testy i dwa pozytywne. Potwierdziłam też testem krwi. Jutro usg. Z moich obliczeń wynika, że termin na początku lipca. Bardzo się cieszę, choć dalej wydaje się to takie nierealne. Udało się w pierwszym miesiącu starań (polecam testy owulacyjne), nie sądziłam, że pójdzie aż tak łatwo. Myślę, że to już najwyższy czas na nowy etap w życiu. :) Chociaż dziwnie było mi zmienić mój tryb imprezowo-zabawowy (przynajmniej na jakiś czas). Już nie mogę doczekać się jutrzejszego usg.
Poz

Grace no dzieje sie tu dzieje:):):) wlasnie gdzie sa wszyscy??Wisience sie nei dziwie bo opija mieszkanko hehe ale inne no nie ladnie :):):)
Loca witaj i powodzonka na jutrzejszej wizycie obys juz cos widziala:) a jesli mozna spytac ktory to tc??

Loca witamy :) ja też jutro mam wizytę. Będzie dobrze :)

Anulka198424
orzeszki o zagryzania to super pomysł, mi też jest ciężko zupełnie nie palić. Staram się ale jakaś jedna zawsze mi się zdarzy :/ Oczywiście wiem że nie wolno palić w ciąży ale często zdarza się, że kobieta pali normalnie całe 9mcy i dziecko zdrowe. Nie popieram tego żeby było jasne ale poprostu różnie bywa.

Wisienka gratuluje własnego mieszkania :) Teraz tylko przyjemności; urządzanie :)
My niestety mieszkamy kątem u rodziców... Z czasem postaramy się coś wynająć ale w Trojmieście ceny mieszkań są dla nas wciąż za wysokie.

Loca witam... danuska trzymam kciukasy za wizyte ech ja chyba tez bym juz chciała mieć ją za sobą:sorry: Dziewczyny skonczyć z papierosami :cool: bo wezme na kolano i stłuke .... Jestem padnięta ale nie pójde jeszcze spać oj nie bo to byłaby juz lekka przesada .

Witajcie dziewczyny:-)

Jejuu wy się już znacie a ja jestem jeszcze zielona w waszym wątku ale z czasem Was poznam i będziemy wspólnie przeżywać ciążę:-) powiedzcie mi w którym tc pierwszy raz poszłyście do gina? bo ja mam teramin na ten piątek na 10, bo mi zależy bardzo ponieważ jestem już przykrze doświadczona i chcę dmuchać na zimne. Wierzę, że tym razem wszystko będzie dobrze i razem dojdziemy do końca:-) musimy za niedługo się pojawić na głownym bo musimy dodać ccociażby wątek o nas byśmy mogły się bliżej poznać i trochę opowiedzieć o sobie:-) przepraszam, że ledwie przyszłam a już się wtrącam ale myślę, że to fajny pomysł:-)

My niestety nie mieliśmy możliwości zamieszkać z rodzicami (jedni są 130 km a drudzy 240 km od nas) i musimy wynajmować, a tyle kasy poszło na wynajmowanie, że aż głowa boli. I z powodu tego, że mieszkają tak daleko jeszcze z nikim nie podzieliliśmy się tą szczęśliwą nowiną, nie chcemy mówić o tym przez telefon i na razie czekamy.

Patrycja witam:-) ja wybieram się dopiero za 2 tyg wiec bedzie to 7 tydz... a we wcześniejszej ciązy bylam w 5 tyg i nie bylo nic widac tylko małą plamke i lekarz domyslał się tylko ,ze to fasolka i kazał mi przyjśc za 2tyg...więc teraz juz jestem mądrzejsza;-) ale nakeciłam hehe .... wybacz zero składu i ładu

hej Patrycjaa,
ja byłam na pierwszej wizycie zdecydowanie za wcześnie, bo już w 34 dc. czyli 5ty tydzień. Wiedziałam, że za jeszcze nie będzie dużo konkretów, ale choruję dość poważnie na tarczycę, no i chciałam, aby mnie uspokoił. No i nas uspokoił :) Kazał przyjść za półtora tygodnia, z betą i tsh. Ma już być widać serduszko - tak powiedziiał, bo wcześniej to tylko pęcherzyk.

reklama
Do góry