reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
eleth znaczy takie same jestesmy:-D:-D:-D:-D
slimakowa piękna betka, to teraz w spokojności czekaj na usg. A tydzień wylicz na kalkulatorach i nie mecz się:-)
lisiczkaa to powodzenia. My juz długo czekamy na to m bo ciągle cos nie wypalało a nagle poszło tak szybko. Kredyt dostalismy w 3 dni i w końcu będe miec własne ściany i podłogi bo tym wynajmowaniem juz rzygam. I jeszcze czeka mnie przyjemnośc urządzania. Mniam:-D

My też wynajmujemy i także mamy już dość, tym bardziej, że teraz płacimy za sam wynajem tyle ile wyjdzie nam rata kredytu + czynsz, a będziemy płacić za swoje a nie komuś. Już nie mogę się doczekać...

lisiczka No u nas dokładnie to samo. Za wynajem 2 poki we wro trzeba z mediami zapłacić ok 2000. My za wro kupiliśmy 3 pokoje i ratę z czynszem będziemy mieli 1500. Myslę, ze w grudniu juz sie wprowadzimy. Mam nadzieje, ze ci ludzie wyprowadza się szybiej niz w terminowym miesiącu.

Widze, ze czekaja Was suuuper chwile - my kupilismy mieszkanie 3 miesiace przed slubem, do slubu udalo nam sie je urzadzic i teraz sie cieszymy naszym M3 Uwiebiamy latac po sklepach i kupować rzeczy do mieszkanka, obydwoje mamy fiola na punkcie naszego mieszkanka, choc jak dowiedzielismy sie o Bobo to zaczelismy myslec o malym przytulnym domku...ale to zapewne tak w czasie jk nasze Bobo pojdzie do szkoly napewno nie wczesniej

anusia my tez planowaliśmy domek ale cóz kaska jaką musielibyśmy płacić co miesiac była przerażająca. Domek bedzie dopiero za 10-15 lat. Na razie naszem. Na pewno będziemy tam szczęśliwi

no ja juz z powrotem skonczylam lepic te pierozki az odechcialo mi sie jesc zrobilam 125 szt :) hehe padam normalnie:)

Wisienko, GRATULACJE!!! Tak się cieszę, że tak szybko Wam się udało!!!:-) Trzymam mocno kciuki i życzę spokojnych już 8 miesięcy:-)
PS.Może napiszcie do admina, by przeniósł Wasz wątek do Przyszłych Mam, bo już chyba najwyższy czas;-)

reklama
Do góry