reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Patrycja ja tez po zlym doswiadczeniu ja bylam w czwartek ubiegly u gina i nic nie bylo jeszcze widac wedlug OM to byl 5 tc i kazal mi przyjsc za dwa tyg czyli w przyszlym ruszam do niego ... wiem co to strata ale niestety teraz jedynie co to pozostaje nam dbac o siebie i odpoczywac nie przemeczac sie i powinno byc dobrze badzmy dobrej mysli nei jedna jest tu po takiej sytuacji i wierzymy ze tym razem nam sie uda :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Patrycjo pewnie,że możemy się poznac:-)więc ja mam na imie Małgorzata mam 34 lata i 4 dni :-D... to moją 4 ciąza pierwsza i druga się udała trzecia obumarła a teraz czwarta mam nadzieje,że bedzie wszystko Ok:tak: bo więcej juz próbować nie będe ze względów zdrowotnych .... no i chyba już bym nie dała ogólnie rady....

Anulka tak takie maluśkie:tak:ziarenko.... teraz czekam na bicie serduszka chce już coś konkretnego usłyszec i zobaczyć
kurcze to moj gin sie w cos takiego wpatrywal taka plamka i krecil sie wokol tego hmm i nic dziad nie powiedzial dran hehe w nosa mu dam za tydzien za to :) no ja tez bym chciala widziec serduszko juz a jak zobacze to sie chyba porycze!!!!!!no jak bede na wizycie to juz bedzie koncowka 6 tyg wiec chyba juz cos sie okaze...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hehe tak jak ja ale ja to chyba uwierze albo ja bede miala brzuch jak pilka albo jak mi wody odejda hehe :) ale mam humor choc glowa boli:) a moge apap wziasc na glowke??

Dziękuję dziewczyny za pocieszenie:-) ja dopiero jestem w 4 tc i mam przyjśc do gina w piąte więc pewnie nic nie zobaczę ale przynajmniej się uspokoje bo na razie to siedze jak na szpilkach! fajnie, że nie jestem tu jedna po stracie i rozumiecie co czuję. Podobno w 7 tc mozna zobaczyć i usłyszeć bijące serduszko! ja już sie doczekać nie mogę i tak jak Wy będę ryczała jak bóbr:-)

Margerita ja tez niedowierzam, że jestem w ciąży tymbardziej, że było kilka nie udanych prób i zaczynałam pomału wątpić i nawet myślałam, że się zablokoałam a tu bach piękne dwie kreseczki:-)

reklama
Patrycja więc trzymam kciuki za Twojego bąbelka i za wszystkie małe fasoleczki:tak:abyśmy wytrwały do końca i urodziły zdrowe i piekne bobaski uffff tyle jeszcze przed nami :eek: ja to juz bym chciała conajmniej w 6 miesiącu być:-D

Do góry