reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
witam skoro świt..kurcze al depresyjne jest to, że człowiek się budzi a tu ciemno za oknem..a jeszcze miesiąc temu było inaczej..no cóż..epiej nie będzie przez najbliższe kilka miesięcy..

maly tradycyjnie na leżaczku kupala robi..
wydrusia, pierwsze okresy nie muszą być regularne
psotka, no wanienka rewelacyjna..zwłaszcza ten hamak - bajer

Witam Was Kochane:-) kurde jestem w szoku moje dziecko śpi już 10,5godz :-) aż chodzę i nasłu****e czy oddycha :-D Konwalianko dziękuję Słońce za odpowiedz bo już stresa mama :-) mąż nie lepiej hi hi :-) Masz racje z tą depresją :-(

Hej porannie chodz sa poranniejsze ptaszki niz ja !wydrusiu oho to dala Lilusia w kimke ,moja Nadia juz niespi wstala razem z tatusiem o 5 jak on szykowal sie do pracy ale jeszcze do 7 z nia polezalam ,wczoraj po tym szczeopieniu mala troche marudzila i plakalaale potem bylo juz wporzadku ,musimy z mala porzadnie wziasc za cwiczenia bo slbiutko podnosi glowke z brzuszka a i ma asymetrie glowki ,przestawiam ja nawet na inna stone w lozeczku ale niewiem czy to cos da czuje ze cos zaniedbalam:zawstydzona/y:bende musiala pomeczyc mala bo strasznie nielubi na brzuszku no ale niestety musze byc twarda.Madzia przygotowania juz koncowka jutreo szykujemy sale a jedzonko robi tesciowa i 2 znajome przyjecie nieduze na 30 osob ,a slub skromny bo tylko cywilny ale i tak sie ciesze bardzo ogolnie sukienka jest dla "meza"garnitur jest jeszcze dla malej cos musze kupic .jeszcze was niedoczytalam zraz doczytam wiec tylko tyle pisze poki mala niekwili

Witam o poranku :)

Młoda dziś postanowiła pgadać z tatusiem i budziła się razem z nim przed 7. Potem szalona zabawa i dopiero teraz zaczyna mulić w łóżeczku. :tak:

Wydrusia, wow ale Wamzazdroszczę takiego snu ;-)
Konwalijka, teraz jeszcze chodzę z młodą do 17-18 na spacerze, a już nie długo o tej porze będzie ciemna noc :-(

Witam porannie :)
U nas bylo pelne szlenstwo miedzy 23 a 1.10. Potem pobudka o 3 i o 6. Biorac pod uwage ze sama zasnelam ok. 22.30 mozecie sobie wyobrazic w jakim bylam stanie jak mloda postanowila sie bawic o 23 i jak bardzo jestem teraz wyspana.

No i skiciala sie pogoda. Jeszcze nie pada, ale temp pozostawia wiele do zyczenia. Jak mloda wstanie ubiore ja i lecimy na zakupki i po wyniki wczorajszych badan. Mam stresa.

Pochlonelam na sniadanie kanapke z pomidorem. Nie moglam sie oprzec - tak mi sie go chcialo. Mam nadzieje ze mloda nie bedzie przez to cierpiala.

Wydrusia, szczerze zazdroszcze takiego snu u malucha :-) ale dobrze, niech spi i niech juz jej tak zostanie :-) @moze byc nieregularna na poczatku, zwlaszcza przy karmieniu piersia (nie pamietam czy karmisz).

Teska, dwa dni zostaly, czyli zawirowania maksymalne u was. A z Lilunia pewnie podwojnie ciezko to ogarnac. Podziwiam ze zdecydowaliscie sie sami gotowac (tesciowa). 30 osob to tez sporo luda.

to i ja witam porannie!

U nas spanie od 19.30 z 2 przerwami do 6, od 6 do 7 zabawa, a potem spanie do 8 - teraz też w bujaczku poranne pierdo-bączki, a ja się zabieram za kolejne prasowanie - dostałam rewelacyjny kombinezon na zimę i udało mu sie jeszcze wyschnąć na dworze....

W Warszawie ma podobno dziś nie padać - i mam nadzieję, bo na 14 jedziemy do neurologa na ken, a to po drugiej stronie....

Teśka, no to masz lekko zakręcony czas.... czekamy na zdjęcia!

no i co z tym warszawskim spotkaniem? pogoda się skiepściła, więc wariant parkowy odpada - ja mogę wszędzie byle niedaleko metra, a nie doczytałam się, czy już coś ustaliłyście....

a ja mam kiepski humor.. domowa atmosfera, ze tylko siekierę powiesić.. :-(

Teśka, teraz to wariactwo.. pamiętam jak to było, hehe
corin, nie zazdroszczę.. tak czytam o tych Twoich przeprawach, to nie zazdroszczę.. ale Ewa z tego co pamiętam wcześniej chyba nieźle sypiała, prawda? u nas Tymek zasnął o 19.00 obudził się po 21.00 - wzięłam go na karmienie i niby spał dalej, a ja głupia wzięłam go do odbicia i po tym oczy otworzył i zaczyna mi sie uśmiechać.. kurcze myślę sobie, pewnie chętnie by się pobawił.. ale nie dałam sie.. siup do łóżeczka i pieluszka i smoczuś i przysnął, aż mu wyleciał smoczek, Paweł zobaczył ze ma oczka otwarte i zaczął do niego gadać- nosz.. myślałam, ze go zabije!!!!! wygoniłam go z pokoju, dałam małemu drugiego cycka i usnął przy nim.. faceci to są czasem beznadziejni.. on jeszcze do mnie z tekstem, że przecież jakby się pobawił do 24, to później by spał dłużej niż do 5 rano! ale durnota.. nerwa mam do tej pory..
balkan, to KEN jest już niedaleko mnie, jakieś 8 km do Nowej Woli, może chcesz nas odwiedzić? zapraszam jakby co:) kciuki za wizytę
mały wlasnie usnał w łóżeczku..

no właśnie nie ustaliłyśmy.. założę może wątek spotkania, co wy na to?

Ostatnia edycja:
ech... Konwalianka, faceci po prostu mają swój tok myślenia.... na pewno chciał dobrze... :)

z chęcią bym CIę nawiedziła, ale jadę metrem - samochodem jechałabym z 1,5 godz.....

a wątek spotkaniowy jak najbardziej, najwyżej Heledorka go potem skasuje....

a swoją drogą zaginęły nam gdzies i Heledorka i Emka i Hanami i Kociatka i jeszcze wiele innych dziewczyn - odezwijcie się!

reklama
Do góry