reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Konwalijka, ostatnio miałam to samo, młoda spała od 19 i kolo 21 zaczęła się kręcić i marudzić przez sen. Mówię Michał pogłaskaj ją po głowie i spróbuj dać smoczek. Tatuś podszedł do łożeczka z uśmiechem i mówi; "oooo a nasza kruszynka już nie śpi, i jak się uśmiecha do tatusia ....". Ło matko myślałam, że zwariuje, na szczęście go odgoniłam i zaraz znowu zasnęła. Faceci...

Warszawianki, trzymam kciuki za Wasze spotkanko :-)

Balkan, też ostatnio myślałam o dziewczynach, jeszcze Kkasiulka, Katerina, Zuzu...

reklama
witajcie!

Dziewczyny ktore zniknely pewnie czasu nie maja:) Obowiazki domowe i dziecko, dla mnie to tez ciezki do ogarniecia.

Konwalianko mojemu mezowi tez sie nie da wytlumaczyc ze w nocy sie do dziecka nie gada, bo przeciez "jak bedzie miala zasnac to zasnie";-)

witam u nas noc spokojna za to dziś od rana filip ma temperaturę .:-(do tego wszystkiego nie może zrobić kupy :( ehhh mam nadzieję że szybko mu [przejdzie

corin - odezwij się zaraz jak odbierzesz wyniki;-)cały czas trzymam &&&&&
konwalianko -nie martw się mężczyźni tak mają - to inny gatunek :-D
codziennie powtarzam mężowi że jego 8 godzin w pracy te relax :-D
wątek spotkaniowy jak dla mnie ok.

Witajcie mamuski i babelki

No i ja sie rozchorowałam i gardło i kaszel , pewnie od córki sie zaraziłam , najgorsze ze Klaudia coraz bardziej kicha nie tak jak normalnie oby ona sie nie rozchorowała , na razie nie ma zadnych objawów tylko to kichanie mocne

Starsza córka dochodzi do siebie ale cały czas lerzy bo cos ja bardzo brzucho boli co mozna wziasc na te bule brzucha , do kontroli ma na nastepny czwartek , a te bule moga byc od tego okropnego kaszlu , nie pozwalam jej wstawac i ma lezec

Dziewczyny mam już dosyć :-( wysiadam psychicznie:-( kuźwa nikt nie chce się podjąć rehabilitacji 3 miesiecznego dziecka :-( a są 2 osoby od tego u nas i juz nie maja miejsc:-( ja już nie wiem skąd brać kase :-( gadałam z mężem to powiedział że mam dzwonić do tej lekarki że miejsc nie ma a nas nie stac na prywatnie to go z****łam i się pokłóciliśmy :-(

Wydrusiu, dziecko to duzy wydatek, sama o tym wiem. Na pewno nie warto klocic sie o to z mezem, w trudnych chwilach powinniescie sie wspierac a nie klocic, chociaz czasem ciezko bo nerwy puszczaja. A nie mozna zrobic tak, ze pojdziesz raz prywatnie a dalej bedziesz sama mała rechabilitowac w domu?? Albo moze warto isc osobiscie tam gdzie juz miejsc nie ma i sprobowac lanie poprosic?? Powiedziec jak jest i juz? Bo osobiscie to zawsze inaczej niz przez telefon. Bedzie dobrze, nie martw sie!

Dzień dobry!

Maqnio, Ania, Anulka, 100 LAT dla 3miesięczniaków;)

U nas dzisiaj święto razy dwa, my mamy 4 rocznicę ślubu, a Dawidek kończy dzisiaj 3 miesiące:)

Wydrusia, mogę Ci rehabilitanta w Poznaniu załatwić, tylko czy Wam się będzie opłacało jeździć 120 km?

Całuję Was!!!

reklama
Aniu wiem że zle ze sie kłócimy ale to wszystko nerwy :-( a ta prywatna mowila że pokaże mi ćwiczenia i bede je w domu robić ale wizyt kilka bedzie
Marzenko jakieś masaże czy coś bo skreca mi glowka w lewa strone i jej się zle ksztaltuje...a na te bóle córki może no spa? bo to chyba jedyne co mogłyśmy w ciąży...
Psocia na jedno wyjdzie czy tu zaplace :-( Wszystkiego dobrego na dalsze latka dla Was Kochana!:** i dla Dawidusia dużo zdróweczka radości i szybkiego tuptania :-)

Ostatnia edycja:
Do góry