reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Fotelik do wanienki ma taki FOTEILK / FOCZKA DO KĄPIELI NOWORODKA - WYS. 24 H (1835927059) - Aukcje internetowe Allegro
Konwalianko moja jajeczek nie ma, wiec na pewno ich nie uciska:-D A ze zjezdza z niego to fakt, wiec ciagle ja poprawiam ale to lepsze niz trzymanie tego mojego malego klocuszka na rece:-)

Moja tez koniecznie chce siedziec i jak jej troche pomoge i usiadzie to bardzo sie cieszy. Ale dzieci w tym wieku chyba nie powinny jeszcze siedziec bo sa za male?

A w lezaczku duzo czasu nie spedza bo jej sie nudzi szybciutko.

reklama
moja Natalka nie więcej niż 30-40min dziennie siedzi na leżaczku-dość szybko się nudzi to wówczas do łozeczka pod karucelkę ja przenoszę bądż na matę

Magia moj prawie nie siedzi bo nie lubi, chce byc trzymany na prosto, z reszta moj niczym sie na dluzej nie zajmie, sam tez nie polezy. ciagle musze sie z nim bawic zmianac zabawki, opowiadac gdy zostawie go na chwile od razu placze i przewraca sie plecy-bok-brzuch w rezultacie wedruje po calym lozeczku i placze
Wydrusia wiadomo pojdzie kasa ale zobaczysz szybko bedzie poprawa:tak:&&&&&&
Ania mam taki sam tylko niebieski, ja klade pieluche fakt zjezdza ale nie tak bardzo;-)
Konwalianka moze faktycznie zabek, ja nie wiem jak wygladaja takie dziasla bo nie widzialam zobaczylam gdy juz da sie wyczuc zabki i ciut widac, kupilam bobodent i az tak nie muarudzi, sprobujesz moze to to;-)

no właśnie, mój używa leżaka do zrobienia kupy - hehe, jakoś łatwiej mu ta poranna idzie :) ale on za to bardzo się wkurza, bo tam są takie sznurki, które sie pociąga a ze on jest teraz na etapie "co się da włóżmy do buzi", i nie może, bo sznurek za krótki.. to muszę go wyciągać.. tyle, że u nas karuzela też be..najlepiej jednak póki co na macie..

Ania, dzisiaj wypróbowałam znowu leżak i nawet mu się spodobało, wiec może wrócimy do niego.. a i mam identyczny..
Anula, na zel do dziąseł czekam jak na zmiłowanie, ale mąż będzie dopiero po 22 dzisiaj ;/
ps. mały już spi.. bez jedzenia odpadł.. ciekawe ile pośpi

konwalianka haha my też używamy leżaka do zrobienia czegoś grubszego hihi zwłaszcza w godzinach predpołudniowych- jak sobie strzeli takiego " bujaczkopierdaczka" to az uśmiej jej na pysia wychodzi:)

konwalianka sestina no u nas też trzask idzie wraz kupą na leżaczku:-D Najgorsze, że Stasiowi baaardzo podoba się w bujaku, sam sobie raz jedną raz drugą nogą uderza w rytm, tak że buja się na maxa. W łóżeczku z 10 min. coś tam sobie ćwiczy cuduje, a potem płacz. Z gondoli tej w domu wyrósł. No i jak leży na plecach co chwila czymś się krztusi. Ale krzywi plecki faktycznie. Muszę coś wymyślić.
anula ja jak wczoraj Stasiowi posmarowałam dziąsełka żelem to mu się poprawiło, a dziś już mu chyba przeszło, bo humorek dobry ma:-)

Konwalianko, a u was tez tak często są bączki? bo u nas bardzo bardzo czesto, smierdzą ze cho, cho... i za kazdym razem gdy przystawiam do piersi to słyszę burczenie w brzuchu? ile kosztuje ta biogaja?
dziewczyny, my nie mamy leżaczka bo mieszkanko małe, więc cały dzien poki co Fifdi spędza na łożku na macie lub ew w wózku. zmieniam mu tylko zabawki na macie, dzisiaj to smiał się i gadał ja k szalony do tych zabawek. a ja sobie obiadek gotowałąm. poki co nie wymusza, zeby non stop się nim zajmowac, zresztą staram się tego nie uczyc. Zabawiam tylko gdy bardzo marudzi,. myslę ze jednak taki lezaczek wkrótce będzie niezbędny, gdy zacznie się turlac, bo wtedy strach nałożku zostawic.
idziemy się kąpac, mały spi już ze 3 godz, wiec niezły bedzzie miał głod po kąpieli. ależ bedzie płacz...
Dobranocka

Ostatnia edycja:
reklama
Anula dzieki, musze sprobowac z ta pielucha.

MAla monis moja tez puszcza mase smierdzacych baczkow. A kupy dzis 5 dzien nie bylo! w poniedzialek na szczepienie ide to spytam czy tak moze byc, bo mala spokojna jest, nic jej nie meczy, ale 5 dni to duzo, tymbardziej ze ja ją troche mm dokarmiam.

Psotka spokojenej nocy!

Do góry