reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

My już po wizycie:) MaLa wzorowo pospała rano dłużej idealnie żeby się wyrobić:) I po godzinnym karmieniu udało nam się przebrać, dojechać na styk do lekarza do centrum Warszawy, wizyta i powrót też akurat na karmienie:) Dobrze, że mieszkałam w paru miejscach w Waeszawie to udało nam się parę korków ominąć:) No i pani neurolog mówi, że napięcie mięśniowe super:) Przez chwilę tylko już myślała o jakiś ćwiczeniach bo jak na złość mała niezbyt chętnie podnosiła główkę na brzuszku co zazwyczaj pięknie robi, ale przy kolejnej próbie już się namyśliła:) I powiedziała pani, żeby się na razie nie przejmować tym, że przy ciągnięciu za ręce nie trzyma główki. Dobrze, że trzyma leżąc na brzuszku i przy trzymaniu w pionie:) Następna kontrola za dwa miesiące:)

Magia smaruję paluszek rivanolem od wczoraj i na razie bez zmian:( Dzisiaj i tak nie za bardzo było nam na rękę iść do lekarza przez tego neurologa więc jak do wieczora się nie poprawi (a obawiam się, że nie) to jutro pójdziemy do lekarza. Dobrze, że wygląda, że małą to nie boli...

reklama
A co do leżaczków do wanny, ja mam taki OK BABY LEŻACZEK KĄPIELOWY BUDDY (1850956763) - Aukcje internetowe Allegro jestem z niego zadowolona, ale teraz chcę kupić taką wanienkę z hamaczkiem :) Wanienka do kąpieli Las Tropikalny Fisher Price - Wanienki i wiaderka do kąpieli • Pati i Maks żeby malutki mógł się bawić w kąpieli, bo on uwielbia się kąpać:)

Konwalianko, hmm... no cóż, pozostaje nam się dalej zastanawiać;)

Miczka, ooo widzisz, muszę mu taką szmatkę kupić, dzięki!

Basieniak, a Ty jej ciut za mocno paznokietka nie obcięłaś?

Ostatnia edycja:
Basieniak, a Ty obcinasz na okrągło paznokietki? Ja na prosto, tak gdzieś w poradniku czytałam, żeby obcinać. Spokojnie, zagoi się paluszek, tak, jak Filipkowi Anety:)

psota na prosto raczej... w końcu na pewno, ale nie wiem czy jak u Anety jakaś maść z antybiotykiem nie będzie potrzebna... Zobaczymy jutro...
uciekam na spacerek z zakupami bo na obiad nic nie ma;)

Hej, ale napisałyście dużo :-)
Filip spał dzisiaj ciągiem 3h, normalnie szok... :-D

No a któraś się pytała co z paluszkiem małego. Otóż jeszcze się nie zagoił. Dalej mamy smarować antybiotykiem i rivanolem... Szczerze to od kilku dni nie widzę poprawy, no ale najważniejsze że ropa zeszła, teraz jest jakby strupek wokół paznokcia.

my po wizycie . córcia jest czysta osłuchowo i nic pani dr. nie widzi
fifi waży 7090 :szok: :-)A MOŻE BYŚMY ZAŁOŻYŁY NOWY WĄTEK - WAGA I WZROST ????
no i przy okazji zaszczepić nam się kazała no bo jak już jesteśmy ( planowane na 12.10) i mały był strasznie dzielny no i ja się cieszę że już po ( uffff)

a my po szczepieniu- wyciumkała ze strzykawki jedna szczepionkę, potem dwa zastrzyki w udka z małym okrzykiem, ja tez na grypkę przy okazji sie zaszczepiłam i teraz w domku buszujemy tzn mała usypia a ja strzele sobie spagetti a co!
Madzia słuszne parametry heeh a moja tez niczego sobie 6800:)

reklama
sestino oj słuszne słuszne
i my zestaw szczepień taki sam ... mam nadzieję że reszta dnia minie nam spokojnie trzymam za was i za nas kciuki &&&&&&&&&
corin i za wasze wyniki &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry