reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

magia głowa do góry grunt to pozytywne podejsie .... a atmosfera hmmmm nic nie powiem
my drugą dawkę mamy 12.10 a dziś pediatra ze starszą oczywiście musimy iść z małym bo nie mam z kim go zostawić a na poczekalni full dzieci chorych ....wyć mi się chcę
konwalianko a ja szanuję każdego decyzję i czemu jesteś inna :tak:
silwia koszula męża hmmm nie wpadłam na to :-D

ja już większość prac domowych zrobiłam jak mały się bawił a teraz jak spi mam czas na bb

reklama
Witajcie!

Wiernie Was podczytuje ale z czasem na pisanie ciezko. A wieczorem czytam a pisac to juz i sie nie chce:p Kupilismy taki plastik do wanienki na ktoreym sadza sie dziecko (nie wiem jak to nazwac ale mysle ze wiecie o co mi chodzi) bo wczesniejt o jedna reka mala trzymalam a druga mylam, ale ze ona coraz ciezsza to coraz trudniej mi bylo. I to jest jeden z lepszych zakupow! Takie szalenstwa i smiechy w wannie teraz sa ze szok:-) Mała mega intensywnie macha raczkami i nozkami, potem przerwa i smiech:-) i tak w kolko no i dluzej moze sobie w wannie posiedziec teraz. Tylko dupke musze jej poprawiac ciagle bo od tych szalenstw zjezdza mi z tego plastiku;-) Ale widac ze frajda nieziemska.
Nam dzisiaj leci 5 dzien bez kupy. Mokry baczek w nocy byl i nic wiecej. Ale malej to raczej nie przeszkadza.

Zdrowia wszystkim chorujacym (duzym i malym;-)) i trzymam kciuki za wszystkie wizyty u lekarzy.

madzia podłapaliście jakieś paskudztwo? Tulam***. No, współczuję tej przychodni. Ja nie cierpię chodzić do dzieci chorych, bo wchodzi się z jednym a wychodzi z drugim. Miejmy nadzieję, że u Was tak nie będzie. &&&&&& Ostatnio jak Łukaszek jest przeziębiony, ale nie znosi tego ciężko i nie ma gorączki to nie chodzę z nim do lekarza tylko leczę w domu czosnkiem i szałwią.

dzień dobry

Dziękuję za wszystkie słowa otuchy. I tak się martwię ale mam nadzieję, że ćwiczenia rozwiążą sprawę. Zobaczymy w piątek.

U nas nocka ok, trochę standardowego kręcenia się i przerzucania z boczku na plecki, a od 6 koniec spania.

Fajna ta farma, muszę pomyśleć nad prenumeratą. A ktoś widział jak na żywo wygląda ta mata i te figurki?

Magia fajny ten Twój Łukaszek :-) Jakim masz żel do dziąsełek?

Wszystkim "tarczyńskim" życzę żeby wszystko wróciło do normy. Moja kuzynka też od dawna boryka się z hashimoto i jest to dość upierdliwe :dry:

Lecę wsadzić łeb pod kran póki mały śpi ;-)

ania jakbyś mogła wrzuć link jak wygląda to cudo do wanny mi też już ręka usycha:(
magia myślę tak samo ale cóż nie ma opcji miejmy nadzieję że mały przetrwa to dzielnie ...ja też wolę w domu ale ten kaszel mnie niepokoi taki głośny i mokry ale nie gorączkuje ma apetyt i ogólnie jest pogodna ...zobaczymy
miczka nie martw się po ćwiczeniach będzie ok .&&&&&&&&&&&

madzia no masz rację, jak martwi Cię kaszel to nie ma na co czekać. Nasze maluszki jeszcze na szczęście wszystkiego nie liżą w przychodni, więc będzie dobrze;-)
Miczka To Bobodent, ale kupiłam też na większe boleści Dentinox. Ten to był naprawdę silny. Ale trzymam go na gorsze czasy. Kochana, będzie dobrze. Jeśli nawet neurolog zaleci ćwiczenia to tym lepiej dla Twojego słodziaka (super gadał z Misiem;-). Ja też nie wiem co mi powie neurolog, bo u nas z tym podciąganiem główki jest naprawdę kiepsko. Liczę na to, że neurolog da jakieś ćwiczenia albo zaleci rehabilitację i przestanę się tym wszystkim martwić :-) Głowa do góry!

ania, a ja z tego leżaczka nie jestem zadowolona..chyba ze ty masz inny..mój to taki plastik z przyssawkami, mały zjeżdża z niego i mam wrażenie, że to między nogami wbija mu się w jajeczka..

właśnie, jakie polecacie zele do dziąseł?

konwalianka, ania a macie z anty poslizgiem czy bez, jak bez sprobujcie podlozyc pieluszke? opiekowalam sie dziecmi i wlasnie cos takiego uzywalam do kapieli i bylam zadowolona, dlatego zakupilam dla synka.

reklama
My niedawno wstalismy z lozka ale maly juz 2 godz marudzi,zbieramy sie na miasto kupic jakis zel do dziaselek bo zabka juz widac a wieczorem przez to plakal
Psota moja mama miala prpblemy z tarczyca ale dokladnie nie wiem co i jak bylo bo to juz troche czasu. Miala strasznie gruba szyje, po operacji jest ok
Ania ja mam tez taki lezal od poczatku go uzywam, tez sobie chwale.
MADZIA takie lezaki sa w sklepach z rzecami dla maluchow kupilsmy razem z wanienka,pozniej jesli bede miala czas wrzuce zdj;-)
Magia zdolnego masz synka;-)
Silwia my may podobne tylko z kaczuszka;-)
Marzenka ciesze sie ze w koncu sie u was uklada;*
Tyle pamietam,uciekam juz bo pozniej moze padac.
Milego dnia:)

Do góry