witam się, powiedzmy, że z rana
Nocka jak zawsze z częstymi przerwami na jedzenie. O 8 kupa i zabawa do 10, teraz dziecko śpi, a ja mam czas na BB (sprzątanie musi poczekać na swoją kolej
)
Psotka, Wydruś, Orchi, Marzenka, ja mam łzy w oczach codziennie wieczorem jak mała zasypia. Widok mojego śpiącego aniołka - bezcenny, albo jak na śpiocha ją przytulam do odbicia, aah jak ja kocham tego bąbla.
Madzia, ta inka z rana już pewnie zimna, ale i tak chetnie wypije
Balkan, u mnie telewizor włączony tylko jak młoda śpi, nie chcę żeby oglądała, za to ona bardzo chętnie
Corin, moja Iga też ma takie dni, że ciągle śpi. Bywało tak- od 18 jednego dnia do 11 następnego (oczywiście z przerwami na jedzenie), potem 13-16 sen na spacerze i o 18 30 już spała na noc.
Silwia, Balkan, oj tak przewijak rządzi :-) na początku jak ma słaby humor i nic jej nie pasuje położenie na przewijak rozluźnia atmosferę
Basieniak, sweet
, a może uda ci się ściągną trochę w razie czego w drodze podasz z butli? ja młodą karmiłam już chyba w każdym miejscu, smoczek jej nie uspokaja to często muszę piers wystawić.
Magia, brawo dla Stasia
, co kup - często mam wrażenie jakby miała za mało miejsca na świeże mleczko i "stare" musi szybko się ewakuować
Ania, Karolka jest na piersi? ja do kąpieli używałam od początku podkładki ale z gąbki, ostatnio z tego zrezygnowałam, wydaje mi się, że teraz jej wygodniej jak tylko ręką ją trzymam. Tylko moje dziecię do największych nie należy teraz waży lekko ponad 5 kg
Corin, oooj to wymęczyli Ewunię, że tak padła
, ściskamy kciuki&&&&