reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

sis fotke dam po chcinach jako tako będe wyglądała wtedy hahahah :-D:tak: bo tak włosy pospinane byle jak i dresy albo coś wygodnego :-D a Dawidek jest silny i na pewno się nie pogłębia wada widać ,że zdrów jest jak ryba po usmiechu !!! :*:* Tak to najcudowniejszy widok !!Ja też nie raz płaczę jak zagaworzy do mnie i usmiech walnie mała coś pieknego :-D
Miczka bedzie dobrze nie martw się :*:*:*:
Ok kochane spadam spać buziamy mocno i spokojnej nocy życzę wszystkim mamusiom :*:*:*:*:

reklama
Psotka Wydrusia Orchidea ja tez zaliczam sie do tych płaczek , dokladnie tak jak ty psotka mysle ze to najwieksze szczescie taki maluszek w domu , a niedługo bede miala nastepne takie wnusia albo wnuczke , ale bede szczesliwa wtedy o matko az nie moge sobie tego wyobrazic

tez uciekam spac bo klaudusia bedzie rano juz wyspana a mama nie,
Dobranoc wszystkim

no witam kochane..my..wstaliśmy zmuszeni kupą..Tymek siedzi na bujaku i sie meczy biedak..już nie skomentuje tego..

wydrusia, tak to jest z teściami i rodzicami- chętnie sie wtrącają, dlatego my "uciekliśmy" od jednych i drugich (mamy po 240-280km) i chociaż spokój jest..tyle, że też brak jakiejkolwiek pomocy..no ale coś za coś..
corin, Tymek też tyle śpi..a nawet powiedziałabym więcej:
4.00-5.00aktywność
5.20-6.30 śpi
8.00 - 9.30
10.40-11.20
12.00-14.00
15.30 - 17.30
i czasem nawet o 18.00-18.30 jak juz nie daje rady..
idzie spać o 19.30-19.45
orchi..kazdej nocy mam takie marzenie..
Miczka, będzie dobrze..nie ma co na zapas się zamartwiać, no i waga słuszna:-D

witam wszystkie mamusie skoro świt..
chyba juz kupa jest, lece przewijać i do łóżka..mua

witam - ofkors serwuję kawkę, herbatkę, kakao, inkę i co tam sobie dusze życzą

corin
ona jest jeszcze malutka ma 2,5 msc i powinna dużo spać u nas co 2 godziny też drzemka ;-)
a jak cię to niepokoi to zapytaj lekarza na najbliższej wizycie .

marzenka cieszę się że już lepiej a młodzi niech się dogadują sami . i tak ciebie podziwiam bo ja bym dawno wydrapała mu oczy . no i super że z Klaudią ok.

no i idę teraz poczytać waszą wieczorną produkcję

Melduje się porannie :-) Lilunia jak zwykle z zegarkiem w reku budzi się o 6.30 :-) ale nie płacze tylko gada sobie :-) właśnie wypila mleczko(bo po obudzeniu się od razu nie chce pić) i zasypia :-) Moja też często śpi Corin :-) i dużo:-)
Madzia ja po proszę Kakao :-)

reklama
Psota, kurcze, współczuję, może ciąża ma coś wspólnego z tą tarczycą…. Ja już od miesiąca wybieram się na badania…. Chyba jednak pójdę…. Mam nadzieję, że u Ciebie skończy się tylko na lekach…
To dobrze, że ubytek słuchu jest niewielki, a może się jeszcze wyrówna, no i trzymam kciuki za serduszko Davidka

Wydrussia, ja też zauważyłam, że Mateusz bardzo chętnie patrzy się w kompa, czy telewizor, więc musiałam zacząć odwracać go od komputera i nie włączam TV….

Marzenka, dobrze, że chłopak córki się odezwał…. Mam nadzieję, że zmądrzał na dobre….

Corin, córka mojej koleżanki – starsza miesiąc od Ewuni tez śpi non stop – przesypia cała noc, a potem w ciągu dnia śpi 6 – 7h i to takimi ciągami po 2 – 3 h…. widać różne dzieci różnie mają…. Mój Mateusz tak nie ma… J

Silwia, Mateusz uwielbia przewijaka – ma wtedy bliżej do zabawek na karuzeli i widzi obrazki na ścianie…. W czasie nocnego przebierania to już nogi i ręce jak wiatraki latają…. J

Miczka, nie martw się na zapas, zobacz, córy Wisienki i Marzenki zaledwie po 2 tyg ćwiczeń ‘wróciły do normy’, więc lekarz pewnie zaleci ćwiczenia i wszystko będzie w porządku…. No i na niz. Rzeczywiście nie ma co liczyć tym bardziej, że im wcześniej się zacznie rehabilitację tym lepsze i szybsze efekty….

Hej Madzia, ja kawkę poproszę!

Mateusz obudził się przed 7, nakarmiłam go, wsadziłam do bujaka, żeby zjeść śniadanie i zaczął przysypiać, więc przeniosłam go do łóżeczka…. Teraz słyszę, że stęka, więc nie śpi…. Niech sobie troszkę pośpi, bo musze poprasować – ja prasuję wszystko, bo to taka moja mania – w życiu bym nie ubrała ani męża ani dziecko w nieuprasowane ciuchy, siebie też oczywiście, jak mam na bluzce źle rozprasowane miejsce po zaczepieniu żabką to mnie szlag trafia……

Oho…. Stękanie jest coraz bardziej intensywne – idę smoka w dzioba wsadzić….

Do góry