Psota, kurcze, współczuję, może ciąża ma coś wspólnego z tą tarczycą…. Ja już od miesiąca wybieram się na badania…. Chyba jednak pójdę…. Mam nadzieję, że u Ciebie skończy się tylko na lekach…
To dobrze, że ubytek słuchu jest niewielki, a może się jeszcze wyrówna, no i trzymam kciuki za serduszko Davidka
Wydrussia, ja też zauważyłam, że Mateusz bardzo chętnie patrzy się w kompa, czy telewizor, więc musiałam zacząć odwracać go od komputera i nie włączam TV….
Marzenka, dobrze, że chłopak córki się odezwał…. Mam nadzieję, że zmądrzał na dobre….
Corin, córka mojej koleżanki – starsza miesiąc od Ewuni tez śpi non stop – przesypia cała noc, a potem w ciągu dnia śpi 6 – 7h i to takimi ciągami po 2 – 3 h…. widać różne dzieci różnie mają…. Mój Mateusz tak nie ma… J
Silwia, Mateusz uwielbia przewijaka – ma wtedy bliżej do zabawek na karuzeli i widzi obrazki na ścianie…. W czasie nocnego przebierania to już nogi i ręce jak wiatraki latają…. J
Miczka, nie martw się na zapas, zobacz, córy Wisienki i Marzenki zaledwie po 2 tyg ćwiczeń ‘wróciły do normy’, więc lekarz pewnie zaleci ćwiczenia i wszystko będzie w porządku…. No i na niz. Rzeczywiście nie ma co liczyć tym bardziej, że im wcześniej się zacznie rehabilitację tym lepsze i szybsze efekty….
Hej Madzia, ja kawkę poproszę!
Mateusz obudził się przed 7, nakarmiłam go, wsadziłam do bujaka, żeby zjeść śniadanie i zaczął przysypiać, więc przeniosłam go do łóżeczka…. Teraz słyszę, że stęka, więc nie śpi…. Niech sobie troszkę pośpi, bo musze poprasować – ja prasuję wszystko, bo to taka moja mania – w życiu bym nie ubrała ani męża ani dziecko w nieuprasowane ciuchy, siebie też oczywiście, jak mam na bluzce źle rozprasowane miejsce po zaczepieniu żabką to mnie szlag trafia……
Oho…. Stękanie jest coraz bardziej intensywne – idę smoka w dzioba wsadzić….