reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

no uff w końcu od wczoraj dotarłam do końca i nadrobiłam wszystkie posty z weekendu. Tylko.... zapomniałam co miałam każdej napisać haha :-D wybaczcie pliisss. Od jutra wracam do normy i będę na bieżąco.

Byliśmy dzisiaj na szczepieniu. Szymuś zniósł bardzo dzielnie, zapłakal tylko chwilkę. Na razie skutków ubocznych brak, całe szczęście. Gdzieś wspominałyście o tym nieutulonym placzu. Brrr...
Waga 6800, 62 cm. Klocek :-D
A no i mamy skierowanie do neurologa i ortopedy. Od jakiegoś czasu Małemu strasznie strzela w stawach barkowych i dzisiaj lekarka badała mu bioderka i mówi, że tam też poczula :baffled: do tego delikatnie nierówne fałdki na nogach. I ja oczywiście widzę wszystkie objawy WNM :baffled::baffled: Do ortopedy idziemy w piątek. Oczywiście prywatnie, bo na NFZ termin 15 listopada... :wściekła/y: Do neurologa musimy jechać dość daleko, niestety uroki małego miasta. Dzwonię do niego jutro ale pewnie będzie to samo i tez zapiszemy się prywatnie. Państwowa służba zdrowia, szlag... Martwię się tym wszystkim strasznie :-(

reklama
Maqnio, plasiam;) buuuuuuuzi:*** Zawsze mówiłam, że Rózinka, to Aniołek, tylko musi się ogarnąć ;)

Magia, w ciąży brałam 25/37,5. Mialam tsh , ft3 i ft4 idealne, a teraz, Meksyk.

Dodi, to Twoja koleżanka ma chorobę gravesa basedowa, ja mam hashimoto, jeszcze większe shit.

Sis, kochana jesteś :) Ale ja już jestem PYZA ;)

orchidea malutka wymiata.
wydrusia olej co gadaja. orchi ma racje niech se znajdzie jakies zajecie a nie trula dooopke. ja tez naszczescie mam bardzo daleko tesciowa (ciezki przypadek), w przeciwnym razie bym wyszla z siebie i by nas bylo dwie.:-)

miczka dzielny synus. kciuki za wizyty. wspolczuje sluzby zdrowia:wściekła/y:
psota buziam

no to ja sie zegnam na dzis. buziam wszystkie mamusie i bebe. spokojnej nocy

Ostatnia edycja:
siostra gdzie Ty pyza jestes chyba w uszach !!!! cholera kopa w tyłek Ci trzeba chyba :-D Laska jesteś ,że hoho !!!!
Miczka słonko a nie pieluchowałaś małego ?? Mi położna kazała od początku bo tez mała ma lewej nóżce miała fałdkę nierówną wdłg. prawej nic się nie martw popielu**** i znikać będzie fałdka na 1000%

Sis, hehe:) Buzi kochana:* Misia jest cuuudna! :) Poprosimy jeszcze fotkę z Michalinki z mamusią:)

Dodi, pewnie, że będzie dobrze, tylko, jak ja wytrzymam bez Dawidka, jak będę musiała iść do szpitala? Teraz to jest mój największy problem;)

Wydrussia u nas bez zmian, Dawidek jest bardzo grzeczny, pięknie śpi i w dzień i w nocy, płakać nie płacze, jak coś mu się nie podoba, to ,,smutno gada" hehe;) Byliśmy na badaniu słuchu, wyszedł mały niedosłuch, ale to pikuś, w porównaniu z pierwszą diagnozą, że wcale nie słyszy. Co do serduszka, to wizytę mamy w drugiej połowie października, modlę się, żeby ta niedomykalność się nie pogłębiała, bo nie chcę, żeby Dawidek miał operację.

Psociu a nie mówilam że będzie ok :-) ja jutro z małą do neonatologa... wizyta masaż i kardiolog(ponoć) i tak do ukończenia 1 roku życia ale tak ogólnie to też Lileńka Kochana :) śpi w dzień i w nocy.Podobnie jak Dawiduś jak jest głodna to bardziej wykrzykuje cos po swojemu niz plakać :)
Laseczki ale jaja :-D okres mi się spóźnia 2 dni :-) ale wmawiam sobie ze to po porodzie:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, patrzę na spiącego Dawidka i łzy mi płyną po policzkach... Boże, jak ja go kocham!!!!!!! Nigdy nie byłam taka szczęśliwa, jak teraz:)

Do góry