reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
magia, nie lepiej bedzie nakrecic filmik
dodi witaj wieczorowa mamusiu
corin nie wiem co ci doradzic, maly spi mniej wiecej w tych samych godzinach,ale spi po 30min lub godzinke. czasami nawet zrobi sobie drzemke po 18 tak jak dzisiaj. przebudzil sie po 19, kapiel karmienie i o 20 sen i spi tak do 1,2. kolejna bobodka 4,5 i kolejna 7,8.

Ostatnia edycja:
Magia, kolo 5 robi kupe, wiec karmienie i przewijanie rozbudzaja ja. Zasypia znow przed 6 i potrafi soac do 8-9. Czesciejnjednak budzi sie juz kolo 7, a potem o 8 zasypia znow.

Silwia, o dobrze wiedziec ze nie tylko moje dziecko przesypia zycie ;-) ja nie moge pzwolic Ewie przysnac o 18 bo wtedy spi do 21-22 :-/ juz to cwiczylysmy kilka razy...

magia ja chyba tez sie przerzuce na filmiki, bo nie na dazam za pstrykaniem fotek.

czy wasze dzieciaczki tez tak lubia przebywac na przebieraku. no moj tak szaleje ze szok. przebiera nozkami, raczkami. gaworzy, smieje sie. probowalam nagrac, ale sie nie udalo, jak wlaczylam kamerke to przestal i wpatrywal sie co robie.

corin u nas tez sa pobodki w nocy jak kupa idzie, ale przebieram malego , on nawet sie usmiecha i cos tam pogaworzy, a potem smoczek i idzie spac. w sumie zmieniam pampersa co noc i nie mam problemow (tfu tfu). w dzien wystarczy ze idziemy na spacer lub jazda autem to moze spac i spac. moze ewunia tak ma i samo sobie unormuje spanie.

Dobry wieczór mamusie i śpiące maluszki :*:*:*:*:*:*
sis Ty się nic nie martw wszystko się ustatkuje wcale gruba nie będziesz !!!!!! :*:*:*:*:*
wydrusia weź kopnij tą teściową ode mnie :-D niech się "gad" nie wtrąca ;-):*:*:*
malamonis moja na cycusiu ale robi dziennie 6,7 a czasem 8 kup :szok::-D i tak czekam czasem żeby do ko.ńca się wypróżniła a ona i tak resztki potrafi do czysciuchnego pampresiaka nawalić,może uderz do lekarza niech cos poradzi :*:*:*:* &&&&&&&&
konwalianka widzisz może się unormują teraz kupeczki Tymusia &&&&&&&&&&& :*:*:*:*
maqnio ufff tak z ulgą czyta się Twoje posty jak piszesz ,że pojadła mlesia Rozinka :*:*:* &&&
Corin moja ma dwie pobudki w nocy a ostatnio jedną ale wdzień malutko spi najpierw godzinkę a później dwa razy po ok 40min :szok: widzisz kochana mi się wydaje,że moja za mało śpi Ty myslisz zaś ,że Ewunia za dużo hahahaha jest na bank wszystko ok może taki śpioszek z niej maluśki :*:*:*:*
silwia przewijak i mojej się podoba nawet na brzusiu dłużej poleży na przewijaku :zawstydzona/y::-D
przepraszam za te mamuśki które pominęłam nie zdołałam wszystkiego zapamiętać :*:*:*:*:

Dodisia Myślałam że jak tu będe mieszkac bede miała spokój;/ a tu lipa... z Małą tam już nie pojadę ...
Orchiduś ja już mam dosyć :( wciąż cos źle robie a na końcu mam racje...

reklama
wydrusia tulamm słonko :*:*:* wcale się nie dziwię ja na szczęście nie mam kontaktu z teściową i mam święty spokój uffff olej co gadają Ci i rób swoje masz rodzinę swoją a teściowa niech sobie kupi druty i swetereki zacznie dziergać :-D;-)

Do góry