reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
witam wieczorkiem, dziewczyny spią jak susły:)

maqnio, trzymam kciuki żeby mała sie "ustatkowała" na bank teraz Rozia bedzie grzeczniutka:)

Marzenko, super że klaudusia zdrowa, teraz to już z górki:) a za córke trzymam kciuki

psotka, kurcze z ta tarczyca to nieciekawie, wiem bo moja kolezanka tez na nia choruje, jest juz po usunieciu tarczycy i jest troszke lepiej, bo przedtem to już oczy jej wyłupiaste sie zrobily, nawet nie wiedzialam ze to taki objaw moze byc..

wydrusia to sprzedaj za to 500zl i niech teściowa teraz doloży to co straciliscie przez nią, może sie przestanie wtrącac na przyszłość heh

Wpadam znow na chwile. Przepraszam, ze tylko o sobie ale nie bardzo mam jak was doczytac. Wytargalam Ewunie z lozeczka o 16.30 ( na sile ja budzac), wsadzilam w chuste i poszlam do parku i nad Wisle. Specjalnie w chuscie, zeby sie zainteresowala drzewami itp i zeby juz nie spala. Drzewa interesowaly ja bardzo... Przez pierwsze 300 m potem zasnela i spala godzine :-/

Za to teraz rozrabia jak pijany zajac. Jak jej wytlumaczyc zeby w dzien mniej spala? Czy to normalne ze ona tyle spi? Wydaje mi sie ze powinna wiecej czuwac. A ona spi tak:

8-9
10-13
14.30/15 - 17
Potem najchetnuej o 18 znow poszlaby w kimke a na sile ja przetrzymuje. 18.15 albo 18.30 kape ja i o 19 juz spi. Czasem juz na noc ale czesto budzi sie kolo 22 i szaleje do polnocy. Potem juz ladnie spi do rana z jednym karmieniem w zasadzie na spiocha.

Widzisz Magia, ja nie pamietam zeby starsze dzieciaki tyle spaly, wydaje mi sie ze mieli dluzsze przerwy w spaniu. Mnie to naprawde martwi, bo ona caly czas spi. Budzi sie na jedzenie i jak chce sie jej kupe :-/

Chyba wolalabym zeby spala tylko na spacerze :-/

Pisalyscie kilka dni temu zeby dzieciak 2 godz dziennie lezal na brzuszku a moja ewa nie spi w dzien 3-4 godzin, hahaha

Corin ale skoro ona szaleje do północy to i śpi w dzień. Staś za to chodzi spać około 18.30 - 19.00 spać na noc i śpi do 6. Tylko je co 3h, ale na śpiocha. Podejrzewam, że na dobę śpią po tyle samo.

reklama
Do góry