reklama
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Konwalianka no dokładnie :-) moja już po 6 rano nadaje:-) wtedy biore ją na bujaczek i do pokoju :-) i ogląda bajeczke "NODDY"
Marzena197235
Fanka BB :)
Moja to tez kinomanka oglada czesto siatkówke z tata z takim zaciekawieniem ze ho ho
wydrussia91
Marzenko przynajmniej mają zajęcie :-) moja widzisz tylko bajki z takim zaciekawieniem bo są świetne kolory na "mini mini" :-) a jak córka? Ten dzieciak się odezwał?
marzenko brawa dla Klaudusi! Super, że tak duże postępy zrobiła. Bardzo się cieszę:-)
wydrusia widzisz? martwiłaś się, a tu miła wizytka:-)
psotka A ile brałaś w ciąży? Ja miałam przed ciążą 75/100, w ciąży 150, a teraz 75. Ale myślę, że wrócę do starej dawki po zrobieniu tsh.
wydrusia widzisz? martwiłaś się, a tu miła wizytka:-)
psotka A ile brałaś w ciąży? Ja miałam przed ciążą 75/100, w ciąży 150, a teraz 75. Ale myślę, że wrócę do starej dawki po zrobieniu tsh.
Marzena197235
Wydrusia odezwał sie i caly czas sie odzywa widze ze sie pogodzili bo chodzi usmiechnieta , ja sie tam wtracac na razie nie bede , ale przyjdzie czas ze usłyszy ode mnie , a to nie dzieciak bo to 29 letni dorosły facet
wydrussia91
Magia bo nie lubie takich wizyt więc dlatego :-)
Marzenko no najlepiej niech się miedzy sobą dogadają a jesli nie to wtedy nauczke mu dac... dorosły facet a zachował się jak dzieciak... a jak się córcia czuje?
Ale mam wnerwa... Mamy auto które się zepsuło i musimy kupić nowe bo nie opłaca się robić... był obejrzeć je jakiś koleś i dawał 800-900 zl ale teściowa powiedziała że za mało i nie sprzedała a dziś był inny koleś i chciał dać 400-500zł;/ a ta sie klocila że za 1200zł go sprzeda:/ kurde no to naszze auto a mąż jak zawsze mamusi słuchał i teraz ma;/
Marzenko no najlepiej niech się miedzy sobą dogadają a jesli nie to wtedy nauczke mu dac... dorosły facet a zachował się jak dzieciak... a jak się córcia czuje?
Ale mam wnerwa... Mamy auto które się zepsuło i musimy kupić nowe bo nie opłaca się robić... był obejrzeć je jakiś koleś i dawał 800-900 zl ale teściowa powiedziała że za mało i nie sprzedała a dziś był inny koleś i chciał dać 400-500zł;/ a ta sie klocila że za 1200zł go sprzeda:/ kurde no to naszze auto a mąż jak zawsze mamusi słuchał i teraz ma;/
wydrusia ja też nie lubię:-) z autem współczuję, nasze też powoli zaczyna się sypać. Jeździłam z maluchami do szkoły i sprzęgło odmawiało mi posłuszeństwa. Blokowały się pedały i biegi. Brr... małż jakoś jeździ, ale ja powiedziałam, że dopóki nie będzie całkowicie sprawne - nie prowadzę.
reklama
silwia84
witam sie wieczornie.
marzenko brava dla Klaudusi.
magia ale cudak z synusia. chcialabym to zobaczyc.
konwalianka jupi, no to ci niespodzianka. kochany Tymus. Oby tak z tymi kupkami przestal sie meczyc
maqnio moze problem tkwil w mleczku. miejmy nadzieje ze teraz bedzie tylko lepiej
danusia ciesze sie ze wszystko w porzadku z bioderkami
wydrusia czas leci. jak tak juz gaworzy to niedlugo was przegada :-)
marzenko brava dla Klaudusi.
magia ale cudak z synusia. chcialabym to zobaczyc.
konwalianka jupi, no to ci niespodzianka. kochany Tymus. Oby tak z tymi kupkami przestal sie meczyc
maqnio moze problem tkwil w mleczku. miejmy nadzieje ze teraz bedzie tylko lepiej
danusia ciesze sie ze wszystko w porzadku z bioderkami
wydrusia czas leci. jak tak juz gaworzy to niedlugo was przegada :-)