reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

oj psocia - tule, będzie dobrze zobaczysz..i wcale nie będziesz gruba, przy Dawidku masz sporo biegania a i dopiero sie zacznie bieganina..
hehe danusia, na pewno wybierze dobrze:) super ze zadowolona jestes z wizyty..a domek - fakt, i moje marzenie własne M, ale kredyt juz niebardzo;/

reklama
Psocia, tulimy z Igunią :( może nie będzie jednak tak źle ;D
Konwalijka, my na razie u mojej mamy zamieszkujemy... niedługo będziemy właśnie próbować z tym nieszczęsnym kredytem hipotecznym, co prawda uwiązania na 30 lat, ale jedyna szansa na własny kąt :-)

Staś zasypia wykąpany. Jak tylko postawiłam mu łóżeczko na dole i często kładę na brzuszek, a nawet normalnie na plecki, to takie ewolucje wykonuje, he he:-D Nogi prawie na głowę, przekręca się na boki, prawie na brzuszek, no szaleństwo na całego:-) I nie mieści się w poprzek łóżeczka, tzn. jak się uprze to tak, tylko boki rozepchane:-) I jestem zadowolona, bo przyszła już zimowa kurtka dla Łukaszka, zamawiałam na alle. Cudeńko. Czekam jeszcze na pajacyk Stasia.
Danusia u nas też kredyt na karku, ale jak wspaniale jest mieszkać u siebie:-)
Konwalianko ten sanprobi lepszy od biogai? Ja teraz daję dicoflor. A w jakiej jest postaci? Drogi?

Mój mały synek zasypia właśnie w ten sposób: już prawie nie mieści się w gondoli, więc leży jak luzak z nogami na dolnej części gondoli (na zewnątrz) i trenuje pływanie żabką:-D Ubaw po pachy. Aaaa... i jeszcze świeca do tego;-)

Ostatnia edycja:
a my po wizycie u neurologa , Klaudia to dzielna dziewczynka rozwija sie dobrze , nie musi juz cwiczyc zostało jej tylko to jedno i koniec za 2 miesiace mam tylko przyjsc do kontroli
Psotko nie stresuj sie tym jak bedziesz wygladac pamietaj ze zdrowie jest najwazniejsze zwlaszcza teraz jak jest synus

halo Żaby!!!

meldujemy sie z Różulką, tzn, ja sie melduje, bo Smerf już chrapie:):):)Od wczoraj wieczór zaczęłam mieszać jej mleczka (nutramigen z bebilonem) i ..Wczorajsza nocka no kurka lepsza, Rozina wybudzała sie co prawda 2 razy, ale w momencie zasypiała, pociumkała tylko kilka łyczków wody z z powrotem w kimkę szła. Dziś rano z kolei ok 9 powinna zjeśc mleczko, podalam jej zmieszane, ale za nic nei chciała. Godzine z nią walczylam, pluła, piszczała, miała taki odruch wymiotny, ze masakra. wkurzyłam sie, zrobiłam jej tylko bebilon i ...wypiła dosłownie jednym haustem 160 ml i padła jak betka ha! Na bank nutramigen przestał jej smakowac, juz dawno nie widziałam jej takiej grymasnej przy piciu mleczka, a jakie miny obrzydzenia robiła jak próbowałam jej go wmuszac..eh bądż co bądź dzis od rana jedziemy na bebilonie.jedna kupka była i Rózina zaczęła ładnie jesc. zobaczymy jak to dalej bedzie. mam nadzieje, że zadnych rewolucji żołądkowych nie zafundowałam mojemu dziecięciu:-)

magia moze ze Stasinka jakis akrobata będzie??:-)
danusiu teraz to prawie kazdy na kredycie ejdzie, bez niego ciezko miec swoje 4 kąty:)
konwalianko kurcze &&&& zeby Wasze kupkowe problemy WKONCU!! się skończyły:)
psociu czorcie!!to ja sie dowiaduje o Twoich problemach zdrowotnych przez forum???:-):-)czemus babo nic nie powiedziała?? dzwonie do Ciebie :*:*:*
marzenko super, ze Klaudunia juz zdrowiutka!!

buziam Was wszystkie:*

Ostatnia edycja:
maqnio to super! Bebilon Pepti jej dałaś czy zwykły? Jak pepti to myślę, że nic jej nie zaszkodzi, nawet jak ma alergię.
No nie mogłam ze śmiechu wytrzymać jak Staś te akrobacje wyczyniał:-) Uwolniłam go z wózka i dałam salę gimnastyczną to zaczął popisy:-D Najlepsze to łapanie dwoma łapkami stópek i turlanie się na boki, he he:-) Chciałam zrobić fotkę, ale robił to tak szybko, że tylko rozmazane nóżki i rączki na zdjęciu.
Psocia kochana, nie przytyjesz, ustawią Ci euthyrox i tak jak dziewczyny mówią, będziesz latać za Dawidkiem niebawem to Ci nie przybędzie.*:-)
Wisienko no wracaj, już wracaj. Co tam u Emisi???

I ja witam się wieczornie :-) Lilunia śpi od 19 :szok: zawsze o 19.30-20 padała a dziś szok hi hi ale 180ml mleczka poszło:-) była pielęgniarka :-) super kobieta :-) Lilunia się do niej uśmiechała aż miło :-) dziś mała tak gaworzyła ze z mężem bylismy w szoku bo w pewnym momencie wyszło jej jakby "mama" :-) masakra :-) Maqnio mówiłam Kochana że dacie rade :-) jupi i się udało :-)

reklama
Do góry