reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
To i ja się witam niedzielnie!
U nas nocka srednia, liczylam że dobrze ja Mateusz przespi bo duza kupe walnal o polnocy a tu pobudka o 3 i potem o 6 już zaczal znowu kwekac.. Teraz go karmie. Dodi u mnie też Mateusz po ok 5. Minutach zaczyna się niecierpliwic i musze zmienic piers :/ cale szczescie z tej drugiej je spokojniej.
Dodi, Magia - nie Wyglada to na sline, bo ta raczej by sie Saczyla i jest taka bardziej pienista a tutaj normalnie Wyplywa tak raczej jak male chlustanie.
Aneta a dajesz przed frida disnemar do nosa? U nas bardzo się sprawdza, latwiej idzie oczyszczanie noska.

Ciekawe jaka dziś pogoda bedzie bo na spacerek rodzinny mamy chrapke :) a potem kolejne odWiedzinki :)
Mikego dnia wszystkim!

witajcie:-)
A u nas rewelacja:-) Staś spał od 17:szok:, karmienie o 23, 3, 6 i dopiero obudził się o 8! Na jedzenie oczywiście. Wcześniej tylko stękał i jadł na śpiocha:-) Chyba od porodu się tak nie wyspałam:-)

silwia no właśnie u nas zwykle nad ranem jest stękanie i męczenie się przy kupie o 5. A dziś nie było:-) Aż jakoś tak dziwnie, że się nie obudził koło 6:happy2: Sprawdzałam czy wszystko w porządku. Chyba go wczoraj wymęczyłam tymi ćwiczeniami:-)

Witam niedzielnie,
nocka spoko ( byłaby idealna gdyby nie mucha upier.....wa wrr), dwa karmionka miedzy 20 a 6 rano.:) Teraz zabawa na bujaczku i jak co dzień koło 11-12 godzinna drzemka nas czeka.
Byliśmy przed wczoraj u lekarza z mała w sprawie lekkiej niedokrwistość( brałam ja żelazo Hemofer ale mała marnie go znosiła).Tym razem dostała mała bezpośrednio syropek z żelazem Ferrum ( zapach toffi/ karmelki mniam) i po pierwszej nocce wnioskuje ze chyba lepiej bedzie zelazo w tej postaci przyswajac bo tylko kilka bączusi było i nie jakies tam straszne. A na szorstkie policzki dostalysmy masc witaminową.Odbieramy w pon wiec zobaczymy co to za cudo.
maqnio co nas nie zabije to nas wzmocni ponoc- a Ty jestes dzielna i twarda kobietka i wytrzmymaj jeszcze ciut- bedzie powoli z gorki.
psota mi tez migrenki wrociły buhuuu
Jadę na Azalii ale ja jakos plamień nie mam wiec moze nie bedzi epotrzeby zmiany
konwalianka kciukasy za kupasy ;):) hihi
magia no to bomba:)mama wyspana to mama szczęśliwa:)
wszystkim Wam kochane miłej niedzieli!!!!!!

Ostatnia edycja:
Witam niedzielnie. My pospaliśmy do 9.30. Budziłam Milę w nocy na jedzenie, nie znosi mnie za to i tak zaraz zasypia zamiast jeść:baffled:
dodi ja już mam z tym nerwa. Wczoraj ściągnęłam wieczorem zaledwie 60 gr. z cycków i nie chciało leciec dalej:szok:I to albo oznacza, ze mila za mało zjada albo, ze laktator się zepsuł, albo jak ty nie mogę ściągnąć. I teraz mam jeszcze gorszego stresa z jej wagą. Naściagałam 120 na 2 razy a ona zjadła tylko 90:szok:
konwalianka ciesze się, ze u was ciut lepiej
Magia pewnie czujesz się jak młody Bóg
silwia witaj
Gocha miłego spotkania z Mailuj
sestina fajnie, ze lepiej po ty żelazie. U nas też o tej godzinie pierwsza dzemka ale Mila śpi nawet 3 godziny ciurkiem za to potem już najwyżej 15 minut no chyba, ze spacer:tak:

A ja wstałam i zastałam klasyczny pośniadankowy bałaganik Pola. Jak wróci to przetrzepię mu doopkę:-D

reklama
Wisieńka moja o tej porze ok godzinki śpi, potem ok godzinki aktywności i długa drzemka popołudniowa od 2 do 4 h zazwyczaj. ok 18 mała kimeczka (czasem) ok 15-30 min.
Zauważam wreszcie schematy i łatwiej wtedy się żyje heheh

Do góry