reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Orchi ja mam swoją teorię ;-) Po prostu chorzy na padaczkę powinni się wysypiać i organizm umieszcza w mleku jakiś kod z poleceniem śpij dziecko dla dobra matki. Ale nie wiem jak to udowodnić naukowo. Dodi ja dostałam używany od przyjaciólki. też bym nie kupowała.

reklama
Julka teoria bardzo dobra :tak: nie będę zachwalała bo później na mnie będzie jak coś się Krzysiowi odmieni :-D i wyjdzie,że zołza jestem :-D
dodi taka zła teściowa będziesz hahaha ??

Nie oddawaj !!! :-D bądź twarda a nie "miętka" :-D:-D
1ihg5e.jpg
<--- zakup mojwgo szwagra po otwarciu minę miał nie tęga hahaha

Ostatnia edycja:
Ania he he:-)
Dodi Łukaszek był zawsze takim spokojnym dzieckiem jak Twoja Bianeczka:-) A teraz od roku to normalnie pozytywne ADHD. Wszędzie go pełno, głośny. Nigdy nie jest zmęczony:-) A Staś od urodzenia ma już charakterek. Jest grzeczny, ale asertywny do bólu:-)
MailujNika też jest niezła:-D A Krzyś chce mamie pomóc. Tak jak Staś. Jak musimy iść do szkoły czy mam naprawdę ważną pracę czeka z marudzeniem na lepszy czas:-)
Orchi He he:-) Niezła ta kukurydza:-)

Magia ja sie nawet z męzaem smiałam jednego dnia, jak Michsia tak nadawała, że może Bianki wcale nie nauczymy mówić...;-)

dobra ja spadam, bo juz późno, do jutra mamuski, śpijcie grzecznie bąbelki:):) Do ciebie Rózia to najbardziej skierowane, co mamuska sie w końcu wyśpi:):)

reklama
Moje kochane ambitnie uczyłam się Hiszpańskiego:-D
Mam nadzieję, zę wszystkie maluszki dzis pośpia. Ja jutro sama w domku bo Pol ma wykłady to wpadne jak Milcia będzie spała.
Mailuj wybrałam coś orzechowego chociaż miał byc owocowy ale jakoś mi zimą zapachniało;-)Oj córka Ci dorasta. maciek ma już 3 dziewczynę. Jedna podobna do drugiej jak z matrycy. Wszystkie drobne, blade z duzymi oczami i jasno brązowymi włoskami
Magia ja lubie dzieciaki z pozytywnym ADHD
Dobranoc wszystkim

Do góry