reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

basieniak mnie problem włosowy też nie ominął. skrócenie mi nic nie pomogło i wkurza mnie że wszędzie je znajduje :wściekła/y:a do tego mam boski komplet pryszczy na brodzie i walczę znimi od porodu chyba czas na jakiś sterydzik

magia wooooooooooooooow 21 kg a tak szczerze jesz coś ?zapraszam do mnie ja się tobą ,,zaopiekuję " bedziesz się kulac jak ja :)

Ostatnia edycja:
reklama
madzia he he he:-) No właśnie marzę, żeby ktoś podał mi obiad:-) Widzę, że zgłaszasz się na ochotnika:-) Ja jestem łasuchem. Jak jest dobre jedzenie nie mogę się powstrzymać, jak takie jak teraz jałowe żarcie - nie mam apetytu. Ale jem sporo. Za to Staś pewnie za chwilę będzie ważył 10 kg:-) Chociaż on jest szczuplutki tylko taki duży. Szerokie barki, długi w tułowiu. Po tatusiu i braciszku:-)
I nie kłam, bo wcale się nie kulasz. Widziałam zdjęcie. Wyglądasz bardzo ładnie!

zdjęcie robione z daleka brzuch wciągnięty czyli wszystko do fotki wykonane:):)

masz super przemianę i ładnie chudniesz nienawidzę cię za to :-D:-D:-D

Madzia tia:-D Super przemiana? Przed ciążą nadwaga, problemy z cukrami. To tylko teraz chudnę, bo karmię. Przestanę i będzie jojo koszmarne, zobaczysz:-)
No muszę uciekać do szkoły po Łukaszka.

Ostatnia edycja:
włosy mi też wypadają - mój mąż ostatnio stwierdził z wielkim wyrzutem, żebym coś z tym zrobiła.... no więc mu powiedziałam, że jak mi powie CO to przez 2 tyg nie będzie musiał w nocy do małego wstawać.... :) pryszcze na brodzie też mam.... :(

Mateusz wczoraj dostał nową karuzelę.... no i zaintersowanie nią trwało 15 min.... :)

Magia, ja Ciebie też za te 21 kg nienawidzę.... :) choć mi na kg tak nie zależy, jak na wyglądzie.... a ten jeszcze mocno odbiega od normy.... zaraz będzie zimno a ja nie lubię w zaciasnych ciuchach chodzić, a nowych nawet nie mam zamiaru kupować....

Dzieńdoberek mamusie , dzidziusie ( i cycusie;)),
u nas nocka spoko tylko częste budzenia przez te bóle brzuszka i gazy po żelazie;( jak na złość nasza doktor będzie dopiero za tydz wiec kontynuuję Hemafer. Męczy się ta moja córa że szok na tych tabletach a wyniki krwi niewiele się poprawiły:(
basieniak mi włosy od ok. 3 tyg lecą i to sporo- biore niby suplementy od początku i teraz zelazo jeszcze. mam nadzieje ze na allegro peruki szukac nie będę;) o. albo od Natali włosów pożyczę, ona ma całkiem sporo haha
madzia a ja nie gram—mąz gra;) wiec nie wiem czy nam cos dziewczyny odpali jak wygra heh:)
konwalianka- i po bólu:) trzymam kciuki za ginka- oby przegląd „podwozia” wypadł śpiewająco:)

Sestina, ja, Mateusz i moje cycusie Cię pozdrawiamy! ja nienawidzę żelaza.... kiedyś musiałam brać, ale miałam takie zatwardzenia, że po 2 tyg zrezygnowałam... wyrównałam sobie poziom czerwonym winem - ale teraz to nie najlepszy pomysł.... :(

Madzia, ja ze zwałkiem walczę, ale na razie on wygrywa.... zostało mi jeszcze 10 dni 6 weidera.... potem muszę się na coś innego przerzucić - mięśnie brzucha mam jak dzwony, ale co z tego jak na nich tłuszczyk.....

jem maliny - jestem ciekawa, jak zareaguje Mateusz.....

no to żelazo to dla małej...niby przeze mnie przechodzi a do niej przez mleczko, to jednak i ona maduuuzy dyskomfort
.moze za tydz zmienią mi lek
a ja maliny jadłam juz po przyjezdzie ze szpitala do domu- nic nie szkodziły a pięknie goniły do miejsca gdzie król chodzi piechotą;)

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka mamusie!
U nas nocka super! Alex zasnął po 19 i spał ( z małą przerwą ok 21 kiedy obudził się z płaczem ale dostał cycusia na uspokojenie, podjadł troszkę i dalej kimka) do 00:30, potem pobudka o 4:30 i o 7:30 no i tyle, po spaniu ale nawet, nawet się wyspałam :-)

widzę, że rozmawiacie o ciałku... ja też schudłam sporo - zrzuciłam 12 kg ciążowych i 3 extra ale na tym koniec. No i oczywiście brzuch - tragedia!!! Jestem załamana i powiem szczerze, że trochę mi wstyd się przed mężem pokazywać... :-:)-:)zawstydzona/y: magia pozazdrościć tych 21 kg!!!!!! co do wlosów to one mi nie wypadają - natomiast pryszcze... hohohoho!!!! te to się chyba u mnie zadomowiły :baffled: nawet w okresie dojrzewania nie miałam z nimi problemów a teraz! następna tragedia... :-:)-( madzia, balkan - jak już znajdziecie na nie sposób to natychmiast dajcie znać!!!! mnie lekarz powiedział, że to hormony i może tak być nawet do kilku miesięcy... aaaaaaaaaa :szok::szok::no::no:

I tak sobie dziś czytałam o skokach rozwojowych i nie mogę uwierzyć jak dużo nowych umiejętności nabędą wkrótce nasze maleństwa!!!! próby podnoszenia się, przewracania i siadania... ale to szybko idzie...

Do góry