reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

witajcie, my skoro świt, od 7.00 na nogach, na 8.30 szczepienie..dla nas to pierwsze (nie licząc tego w szpitalu), mam nadzieję, że bardzo nie będzie cierpiał i później też nie da mamie w kość.. a na 18.40 - ginekolog- pff

silwia, kciuki za szczepienie
miłego dnia

reklama
Trzymam kciuki Konwalianka i Silwia :-) Ja nakarmiłam Krzyśka o 6 bo kwęknął. Zrobił awanturę ze nie chce lewego piersia tylko prawego, najadł się i śpi :-) Chyba posprzątam trochę;-)

Ostatnia edycja:
witam
i ja zaciskam konwalianko, silwio
my dziś wizyta w poradni rehabilitacyjnej mam nadzieję że lekarz rozwieje moje wątpliwości i wszystko będzie dobrze
mailuj fotki Krzysia rewelacja ;-)
a teraz czas na kawkę zapraszam .....

Dzięki Madzia. Ja właśnie zaparzyłam choć dosyć mam tej bezkofeinowej. Czemu właściwie kofeina szkodzi maluchom???
Macie jakiś przepis na spód ciasta ? Zrobiłam drzem gruszkowo-bananowy Właściwie sam się zrobił w maszynie) i muszę go wykorzystać
Krzys sie obudzil. Na szczescie ze sprzątania nici :-)

Silwia, Konwalinka, kciuki za szczepienia!

Madzia, kciuki za wizytę rechabilitacyjną....

Hej Mailuj - sama kofeina chyba nie szkodzi maluchom, ale ja kidyś mając doś popijania bezkofeinowej i latte w kawiarni zrobiłam sobie normalną kawę (a ja piję czrną mocną....) po południu myślałam, że Mateusza nie uspokoję.... był rozdrażniony i ew. chciał zasnąć, ale przez kawę nie bardzo mu wychodziło.... a co do ciasta to pewnie jakieś kruche, ale przepisu nie mam.... ja wszystkie przepisy biorę stąd: www.kwestiasmaku.com

ja prowadzę walkę z paluchem w buzi.... nie ma nic smaczniejszego od cyca i palucha....

mailuj ja nie piekę to nie pomogę ;-)
mój też już gaworzy w łóżeczku ale nie idę dopiero jak zawoła
dzięki balkan - hmmmmmm paluchy są najlepsze ja wtykałam wtedy smoczek choc marne były efekty

a ja jestem w szoku jaką mamy piekną jesień :tak:oby jak najdłużej

ps. i ja dziś wygrywam 50 milionów ewentulanie mogę się z kimś podzielic wygraną :-)

Ostatnia edycja:
hey, dzieki dziewczyny za kciuki. miejmy nadzieje ze ja zniesie dobrze. my teraz jemy sniadanko i silujemy sie z mega kupa. na 11 szczepienie. u nas slonecznie
konwalianko trzymam kciuki za tymusia i za ciebie
madzia kciuki za wizyte rehabilitacyjna. dolaczam sie do kawy, ale ja to herbatkowa
mailuj,balkan witaj

milego dnia.

Balkan to ja spróbuję latte. Krzyś i tak w dzień nie śpi. Madzia ja też wygrywałam, będą 2 szóstki najwyżej. Ale pamiętaj ta , która wygrywa robi zjazd lipcówek. Opłaca dojazd, spanie ,opiekunki w jakimś dobrym SPA dla wszystkich ( dla Emki, Alexandryy, Hanami to chyba samoloty )

Dziewczyny można dać sodę zamiast proszku do pieczenia??

Ostatnia edycja:
reklama
dzieki dziewczyny za kciuki, my już po szczepieniu.. przy DTPa mały tylko zakwilił, ale przy żółtaczce już nie było tak fajnie, dobrze, że nie trwało to długo i lekarz pochwalił maluszka..od razu po tym mały usnął i tak już był marudny..śpi teraz w foteliku, ale widzę, że się kręci, czyli kupa go męczy - znowu..
mój maluszek waży już 6900! czyli zbliżamy się do magicznej 7:-D

ps. ja już i po kawce - bezkofeinowej (kurcze nie wiem czemu ale mnie ona smakuje..ja piję niemiecka - dallmayr) i śniadanku.. ale wam życzę smacznego
silwa, ja też trzymam kciuki, aby obyło się bez dramatu płaczowego,
Madzia - kciuki za wizyte w poradni
witajcie mailuj, balkan Madza, silwia i wszystkie nieobecne mamusie

Do góry