reklama
margerita126
Fanka BB :)
Wisienko kurujcie się kochana.Też polecam sól emską i tantum verde
Marzenko GRATULUJĘsuper.
Moja mała nadal zagilana juz nie wiem jak mam jej pomóc i czy isc do lekarza czy nie.... czyszcze jej nosek wodą morską i często wyciągam glutki jak zasypia smaruje pod noskiem maścią majerankową na noc nawilżam pokój , oklepuje plecki. Moze coś jeszcze mi zaproponujecie.............
Marzenko GRATULUJĘsuper.
Moja mała nadal zagilana juz nie wiem jak mam jej pomóc i czy isc do lekarza czy nie.... czyszcze jej nosek wodą morską i często wyciągam glutki jak zasypia smaruje pod noskiem maścią majerankową na noc nawilżam pokój , oklepuje plecki. Moze coś jeszcze mi zaproponujecie.............
sestina
margerita olejki- tu chyba cos pisała o nich maqnio
o tu są jakies pomysły tez W jednej parze o kaszelku i katarze - Zdrowie - Niemowlę - BabyOnline.pl
o tu są jakies pomysły tez W jednej parze o kaszelku i katarze - Zdrowie - Niemowlę - BabyOnline.pl
NiL
margerita jezeli o olejkach mowa to ja moge polecic olbas dla dzieci tylko nie wiem czy mozna u takich maluchow stosowac (ja uzywam zawsze dla corci)
balkan
Marzena, gratulacje!!! No to się wnuk będzie chować z własną Ciocią super!!!
konwalianka
Mały bąbelek
malamii, my mielismy 2-gą wizytę profilaktyczną i na szczęście wszystko w porządku.. kolejna jak zacznie raczkować!
sesti, proponuję pokrzywę, najlepsza.. moja siostra synowi dawała do picia i may tak polubił, że do tej pory pije a ma 4 lata, pił ją od urodzenia i wyniki mu się stopniowo poprawiały, ona tez piła i ja w ciąży też piłam..
marzenka, wow, super gratulacje!
margerita, ja jeszcze inhaluje solą fizjologiczną - super efekt!
Magia, Staś śliczny kawaler
sesti, proponuję pokrzywę, najlepsza.. moja siostra synowi dawała do picia i may tak polubił, że do tej pory pije a ma 4 lata, pił ją od urodzenia i wyniki mu się stopniowo poprawiały, ona tez piła i ja w ciąży też piłam..
marzenka, wow, super gratulacje!
margerita, ja jeszcze inhaluje solą fizjologiczną - super efekt!
Magia, Staś śliczny kawaler
Corin
Mama Trójki :)
Marzenko, gratulacje!
Co do olejkow, polecam sosnowy, ktoras z was mi go polecala do inhalacji Ewy i polecam dziala super na zatkany nosek i katar.
Co do olejkow, polecam sosnowy, ktoras z was mi go polecala do inhalacji Ewy i polecam dziala super na zatkany nosek i katar.
margerita126
konwalianko jak inhalujesz sola fizjologiczną???
malamii06
Marzena - gratulacje!! To dopiero wyzwanie przed Tobą
konwalianka - to super, że wszystko OK. My idziemy w piątek, aż się boję..
Zmykam do kuchni póki mały śpi. Mąż od soboty ma ochotę na frytki.. jako, że ja nie mogę to zrobię ziemniaczki pieczone mniami
konwalianka - to super, że wszystko OK. My idziemy w piątek, aż się boję..
Zmykam do kuchni póki mały śpi. Mąż od soboty ma ochotę na frytki.. jako, że ja nie mogę to zrobię ziemniaczki pieczone mniami
reklama
silwia84
marzenka gratuluje swietna wiadomosc
wisienka, margerita duzo zdrowka dla was.
konwalianka super ze wizyta sie udala
sestina, margerita, nil witaj
magia przesliczny synus.
wisienka, margerita duzo zdrowka dla was.
konwalianka super ze wizyta sie udala
sestina, margerita, nil witaj
magia przesliczny synus.