reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

U nas mialy byc dzis przytulanki. Do 20.30 wszystko szlo zgodnie z planem. Ewa spala od 19, starsze dzieciaki spacyfikowane w swoich pokojach, no i o 20.30 nasz najmlodszy srodek antykoncepcyjny sie obudzil. Walczy do teraz. Ja juz mam oczy na zapalkach a jej zabawy w glowie, ani mysi spac... No i nici z przytulanek :-(

reklama
Konwalianka no to powodzenia, na pewno Wam się uda. Myśmy mieli może łatwiej bo u nas obyło się bez kolek...

Ja widzę, że my na tym wątku przezimujemy chyba do następnego lipca :-D

Ostatnia edycja:
Witajcie nocnie ja na moment przed spaniem.
Dałam sobie tak ognia na tej działce, ze jutro sie nie ruszę:-DMila śpi znowu niespokojnie ale się nie budzi. Jutro rano i okazało sę, Pol sobie przypomniał przed chwilą, na obiadku mam teściów. Mają tu niedaleko wesele i mieli byc tylko na kawie. Cóz dobrze, ze w ogóle sobie przypomniał:-D
Corin wiesz ja kiedys tapetowałam na antykoncepcję....
Silvia zapraszam, a kiedy będziecie. jak coś mój nr masz na grupie a jesli się nie dopisałaś do grupy to ci wyśle na Pw bo do grupy może dopisać margerita a dawno jej nie było
a właśnie margeritka co z tobą?
Życzę miłych snów i nie wiem kiedy będę ale postaram się napóźniej w niedzielę

Mój "aniołek" wieczorem przeobraził się w diabełka... Po godzinie noszenia poratowała mnie mama i do powrotu męża z pracy ona go nosila. Potem kapiel, jedzonko i mały padł... Jestem wykończona i też idę spać!

Wszystkie chętne na ciasto zapraszam jak najszybciej, bo choć było gotowe wieczorem to już pół blaszki nie ma :eek: ma rodzinka ssanie... :-D Dobranoc mamuśkom i dzieciuszkom!

Corin dolanczam sie moja Nadia tez niezle dala sobie w kimke od 7 wieczor i az do 4 rano szok ,ale to po meczacym dniu bo bylysmy z kolezanka na zakupach no i niby wiekszosc przespala ale i tak dla takiego malucha to jest meczace ,ale na szczesie wszystko prawie kupilam sukienke i dodatki tylko buty zostaly do kupienia ,moja mala ostatnio cos bardzo marudna i placzliwa ,duzo sie slini i piastki wklada do buzi niewiem ale na zeby chyba za wczesnie...

reklama
Do góry