Witam poniedziałkowo. Paweł poszedł do pracy na popołudnie, Mila spi u siebie (matko jaka ona grzeczna a podobno dzieci z WNM sa krzykliwe i marudne, tfu , tfu)Po gościach nie ma śladu pościel porozbierana i poprana i furczy razem z recznikami na balkonie. Podłogi pomyte, kurze przetarte. Pol wziął małą rano na spacer po lekarzu a ja wróciłam do domu i raz dwa poleciałam jak huragan mieszkanko na błysk. Zostały gołąbki, sałatka reszta sernika, drożdżowca i rosół więc nie zawracałam sobie głowy obiadem. Bylismy u tego lekarza po przepisanie skierowań na NFZ bo tamte mieliśmy od prywatnego lekarza i bez refundacji. I co się okazało
FT3 i FT4 są i tak płatne, USG ciemiaczka nie robią w mojej miejscowości na NFZ tylko płatne! A rehabilitanta nie ma prócz płatnego i muszę szukac we Wro i dojeżdżać. Umówiłam się i tak wcześniej prywatnie ale co by było gdyby nie było nas stać i nie mielibyśmy auta
Cholerna BEZPŁATNA słuzba zdrowia, szlak by trafił
Pani od bobathów zdzwoniła i umówilismy się na sobotę, będe już po Vojcie i miała jakieś rozeznanie. Oglądneliśmy tez film o pielęgnacji niemowląt i zmieniliśmy sposób noszenia, podnoszenia i obracania MIli na korzystny dla niej
dzięki Marzenko . W sobote dowiemy sie więcej.
konwalianko pewnie, ze każde dziecko inne ale nic na siłę ty musisz czuć się gotowa do macierzyństwa bo na tobie ciązy największy obowiązek noszenia dziecka pod serduszkiem, urodzenia go i wykarmienia czy piersią czy mm. I tez musisz się keidyś wyspać.
balkan u nas dokładnie tak samo z kupami, ostatni 2 dziennie ale z pampersa wychodzą na spcer po pleckach
Madzia czyli piżama party
Magia intensywne masz dni dziewczyno
Miczka te kupy moga takie byc jak nic złego się nie dzieje to się nie martw
elżbietka ja tez zjadłam sliwkę, jedną dużą ale u nas nie było problemów z kupą no i nic się nie działo z mała
dodiś ja dokładnie tak jak ty jem już wszystko procz groszku i kapusty a przyzwoitości. jem normalne obiady, masło, jogurty tylko mleko bez laktozy piję, świerze owoce, warzywa, lody słabą kawę. Mila na nic nie reaguje i mam nadzieję, ze tak zostanie