reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Cześć!
Sestyna czytając twój opis aż sama miałam ochotę uciekać z wesela, ale co racja to racja-dzieci na piersi szybko wyczuwają różnice
Konwalianka takie uczucia są normalne raz się kocha a raz się kocha i ma się dosyć, głowa do góry!

Corin ale macie pobudki!

A u nas kupy co karmienie… szkoda gadać-szczególnie w nocy wrrrr

Iwonuś sa preparaty w aptece na ciemieniuche, ale ja na robie tak: smaruje oliwką i wyczesuje grzebykiem z okrągłymi końcówkami. Oliwka smaruję porządnie na trochę zostawiam by zmiękczyło.

Mój synek kochany zaczął trzymać grzechotkę i sobie nią potrząsa dziwiąc się o co chodzi, mam z niego radochę teraz i te wielkie oczy , że taka akcja odchodzi hihi

reklama
Konwalianka planuje odwiedzic poradnie bo sama juz nie daje rady trwa to z tydz, nie chcialabym przechodzic na mm dlatego dzis nie dalam mu a on tak piszczal juz nie wiedzialam co robic:-(
Pytalam o mm bo chcialabym miec w krytycznych momentach...ale mam nadzieje ze nie bede potrzebowala

Witajcie Lipcóweczki!

U nas wszystko (odpukać) dobrze. Dawidek jest baaardzo grzeczny, w nocy budzi się tylko raz na amciu, odbija i od razu zasypia. W ciągu dnia je, godzinkę się bawimy i następne dwie śpi;) Dzisiaj przez półtorej godziny leżał w swoim łóżeczku i gadał z dachem, takiego kumpla sobie znalazł;) A najbardziel lubi się kąpać, jest taki szczęśliwy jak go wkładam do wanienki, śmieje się w głos:)
Z kolkami w miarę się uspokoiło, ale do każdej flaszki dostaje sab simplex.

Anula, ja karmię bebilonem pepti.

Mamusiom, którym maluszki dają w popalić życzę duuużo sił i cierpliwości!

Ściskam Was wszystkie!

witam
u nas nocka standardowo synuś zasnął o 20:00 potem 2:00 i o 5:00 już na nogach . teraz smacznie spi od 7:00 wiec nie narzekam ;-)
mailuj dużo zdrówka dla ciebie
marzenka dzieki za stronkę
psotka fajnie że mały taki pogodny - sama radośc
anula powodzenia z karmieniem mam nadzieję że się unormuje &&&&&&&&&
marlitoczka dzieci butelkowe też wyczuwają różnice ;-)
basieniak super nosidełko i fanie że wikusi sie podoba

a ja też czekam na chustę :tak:mam nadzieję że szybko przyjdzie
no i że poradzę sobie z motaniem :-p

Dzieńdoberek!
U nas w porządeczku! W nocy pobudka o 2.30, potem o 6.30 ale przytkałam małą cumlem i wstaliśmy po 7. Zjadła, leży w łóżeczku i zastanawia się czy spać, czy się bawić:-D
Ja nie kupuję chusty, mam nosidełko i zastanawiam się od jakiego wieku dziecka można je używać? Musi chyba już główkę mocno trzymać, może któraś wie?
Anula ja dziecku daję bebiko i jest o.k.
A u mnie dziś w planach pranie i koszenie trawy chyba.
Miłego dzionka dla wszystkich mamuś i ich maleństw!;-)

Witam i ja. U nas noc niestety nie należała do najbardziej udanych. Do tego Ewę czeka dziś dodtakowy stres, o 11.00 idziemy się szczepić. Ja jestem przerażona, czuje jakiś taki wewnetrzny sprzeciw do tej szczepionki, no ale jak mus to mus.

mmarta z tym wiekiem od kiedy można nosić dziecko w nosidłku czy chuście to jest różnie. W jednych już można nosić w innych dopiero jak dziecko siedzi więc musisz zobaczyć nazwę i sprawdzić w necie...

reklama
Do góry