reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Dziewczyny, czy Wasze dzieciaki po szczepionce też tak spały? Mateusz śpi praktycznie cały dzień.... boję się o noc, ale zastanawiam się, czy to normalne.... temperatury nie ma....

Wisienko ciesze sie ze moglam pomoc ja tez korzystam z rad z tego filmiku wspanialy jest ten facet
Mailuj oby leki pomogly i nie dopadało cie to cholerstwo moja Klaudi tez w nocy tak spi jak Krzysiu
balkan nie wiem jak moja mała zaaraguje bo jeszcze nie szczepilismy dowiemy sie w srode

moja corcia była dzisiaj aniołeczkiem spokojnym juz wykapana i spi kochana słodko

witam,
Malo sie udzielam bo ostatnio jestem zabiegana, dzis bylam u ksiedza chrzcimy malego 1pazdziernika;-)Do tego mam problem z pokarmem. Jakis czas temu pisalam ze maly po chwili placze przy piersi i co sie okazalo nie mam wystarczajaco pokarmu sciagnelam 60 a kiedys moglam 120 i tak juz kilka dni, maly piszcy z glodu, mi wszyscy robia wyrzuty...Mam pytanie do mam ktore karmia mm jakie dajecie maluchom?
Balkan moj po szcepieniu spal dzien i noc podobno o normalne

Anula, nie zawsze ściągnięcie pokarmu jest odzwierciedleniem faktycznego stanu.. ja ściągam max 80ml, a jestem pewna, że mały się najada i to jedną piersią.. dzisiaj ściągnęłam 60ml a później małemu dałam piers i spokojnie się najadł..

u nas znowu problem z usypianiem..ja juz po prysznicu a mąż się męczy z małym, już 3-ci raz się budzi maruda

Ostatnia edycja:
Konwalianka ale ja zawsze siagalam 120 i cos jeszcze bylo bo maly ssal a teraz mam max 60 a gdy maly pozniej ciagnie nic nie ma bo nie polyka i gdy naciskam nie leci. Dzis piszczal 2 godz az powietrza nie mogl zlapac...

Anula, nie wiem jak bardzo zdeterminowana jesteś do karmienia piersią.. jeśli Ci bardzo zależy może warto poradzić się w poradni laktacyjnej.. w obu piersiach masz tak samo?może uruchom laktator, aby rozpędzić mleczko od nowa..

Balkan mój miał takie senne dwa dni po szczepieniu - to normalne. Nic tylko się cieszyć i korzystać :-D

Marzenko, Wisienko o jakim filmiku mówicie?

Mój mały bąbel śpi, ja obejrzałam swoje seriale, teraz czekam żeby go jeszcze nakarmić i idziemy w kimę.
Spokojnych nocy!

reklama
Do góry