reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witam,
nie spimy od 4 maly zaczal gadac udawalam ze spie ale zaczal coraz glosniej, teraz przyspia moze pospi z godz...
Wisnienko nie wiem czy butla mu sie spodobala bo raz dziennie ssie cyca bez problemu w nocy tak samo, staje sie coraz bardziej podly nie spi w dzien tylko przysypia na 15 minut i ciagle otwiera jedno ok jakby sprawdzal co sie dzieje, teraz na spacerach tez juz nie spi caly dzien tak nam mija zabawa, gadanie, krzyk i znowu od nowa...i tak od 5 do 20.

Milego dnia:-)

reklama
Dziewczyny mozecie mi jakos pomoc nie wiem co zrobic czy powinnam juz jechac z malym do pediatry od 3 nad ranem wymiotuje JA wymotujepa i mam biegunke ... boje sie ze to grypa zoladkowa :( a nie karmie piersia wiec nie mam przeciwcial ... jak maly sie zarazi to bedzie tragedia :(
Co ja moge zrobic jestem ledwo zywa Pawel wlasnie pojechal do pracy

Veronika, jeśli mały od 3 wymiotuje to ja bym pojechała.. takie maluchy szybko się odwadniają, a to niebezpieczne dla nich.. może nawet na ip jedz, bo podejrzewam, że to kwalifikuje się do obserwacji szpitalnej..powodzenia

ja wymiotuje ja ... :( dramat tak zle sie czuje ze nie wiem co zrobic do tego malemu tak ropieja oczy ... i na jutro mamy wizyte u okulisty :( ... co ja mam zrobic by go nie zarazic :( nie ma mi kto pomoc :(

spokojnie vero maly nie musi się wcale zarazić może się zatrułaś czymś ? coś zjadłaś?

zrób tak jak radzi konwalianka będzie dobrze.

Wczoraj zjadlam zupe grochową a na kolacje .... kanapki z szynka i pomidorkiem ale bez skorki ... :(
Strasznie mi zimno mam dreszcze... i w ogole ... BLEEE ...jak krowa w samolocie
myje codziennie toalete... mam plyn do dezynfekcji rak ale czy to cos da ... taka grypa dla malucha to ... powazna sprawa nie chce go zarazic :((((
Wlasnie kwestia jest taka ze... ostatno w ogole nie mam apetytu caly czas zajmuje sie malym ... czasami nawet zapomne cos zjesc:( obiad sprzatanie pranie Waldpy i i i tak wkolko zakupy i tak dalej :( z tego oslabienia pewnie zlapalam to dziadostwo

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry