reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Sestina wczesniej mial chore gardlo i nie jadl za duzo a teraz nie ma innych objawow oprocz tego ze sie krztusi i placze przy cycu, raz nie jadl ponad 5 godz:szok:bylam zmuszona ociagnac i wypil wtedy 160 wiec nie wiem czy to brak apetytu, raczej nie:-(

reklama
dzieki dziewczyny kochane jestescie!!! i macie racje kazda zmaga sie z czym innym..eh uroki macierzyństwa..kurcze ale naprawde jak jakis odludek sie czuje, mam nadzieje ze to sie zmieni! u nas tez zaczyna sie drugi skok, wiec pewnie bedzie jeszcze gorzej...:tak:racja, kiedys to sie wreszcie skonczy i dzieci nasze będa pieknie i dłuuugo spały..tylko kiedy..u mnie pewnie za jakies 2, 3 lata:szok::-Dja juz sobie mysle ze Rózia tak naprawde moze nie spac ani minuty w dzien - jesli pospi w nocy, bo wtedy bedę miaął siły sie nia zajmowac, a tak..w noc zero snu a do tego intensywne dni eh..ale i tak ja kocham nad zycie!

sesti moja tez nie ma apetytu, je jak myszka, a do tej pory wcinała za 10, do tego marudzenie ze zdwojnona sila, w nocy prawie zero snu, a jak juz zasnie to spi jak mysz pod miotła po kilkanascie minut i tak wkółko..
madzia moja w dzien spi max 1h - oczywiscie w rozłozeniu na cały dzien, srednio wychodz to tak ze ma 2,3 drzemki od 5-20 min.
anula ja zachowanie małego kłade na bark wlasnie tego skoku, przeczekaj kochana jakos, przystawiaj go na maxa, powinno po kilku dniach wszystko wrócic do normy

Ostatnia edycja:
maqnio ja to mojej wczoraj nie poznawałam......teraz niby spi ale jak mysz pod miotłą.....za rok będziemy sie z tego smiały....no moze za 10 mcy;)będzie optymistyczniej- a ile u Was ten stan trwa? bo u mnie taki aktywny to dobe.......dopiero!

Ostatnia edycja:
a na pobraniu krwi z paluszka dzis spała heh nawet jak pani miętoliła jej tel palec zeby pare kropelek wycisnac......

Witajcie. Nocka u nas w standardzie. Emilka zasnęła o 7,30 spała do 4,20 jedzonko i spanie do 8.30. Teraz drzemka pewnie jeszcze z pół godziny bo juz śpi godzinkę. Ja wstawiłam obiad, rozwiesiłam pranie i pościerałam podłogi.
Madziu moja Emilka różnie, raz spi przez pół dnia a raz tak jak wczoraj 2 razy 15 minut. Najczęściej jednak jak wstanie koło 8 o 10 idzie spac i tu jest jej najdłuzsza drzemka ok 2 godzin potem znowu zasypia koło 3-5 na godzinkę i potem juz koło 20 spanie nocne.
sestina to masz dzielną córę
maqnio Milcia spi ostatnio spokojnie i zasypia jak ma całą twarz przykrytą , nie lubi jednak pieluszki ale taką poszewkę od poduszki z flanelki.

oooooooooo kolezanka przyjechała. Potem wpadnę

jejku jak czytam ile wasze maluchy śpią, to jestem pełna podziwu i zastanawiam się, jak to jest, że jedne dzieci śpią po 5-7h w ciągu nocy a inne, jak moje po 2-3h.. myślałam, że może to przez słaby pokarm, ale Tymek ma 10 tygodni i waży już 6300!! a urodził się 3140, więc podwoił swoją wagę..może on po prostu lubi jeść.. nie wiem jak zrobić, aby nie jadał tyle w nocy..

reklama
Do góry