reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Emka i ode mnie wyrazy współczucia. Trzymam oczywiście kciuki za paszport.

U nas dzień spokojny, mały już śpi, ja wykąpana pewnie niedługo też się położę. Ale to już trzeci dzień minął bez kupki...
spokojnych nocy

Emka wyrazy współczucia. Trzymam kciuki za paszport.

U nas już tydzień po chrzcinach. Wszystko się udało. Majeczka w kościele troszkę marudziła ale jakoś przetrzymaliśmy. Imprezka w domku udana. Ten tydzień jakiś taki zabiegany był. Paulinka poszła pierwszy raz do przedszkola. Na szczęście bez płaczu. Oby tak dalej. A Majeczka też juz całkiem dobrze. Brzuszek się unormował, kupy są codziennie, bez wysiłku i płaczu. Chyba dzięki rozszerzeniu diety, włączyłam więcej owoców, nawet śliwki. I jest lepiej. Może niedługo będę mogła właczyć nabiał.
Pozdrawiam.

emka, tak bardzo mi przykro.. wiem co oznacza brak możliwości pożegnania się z ukochaną osobą..obyś nie musiała rozstawać się z córcią

Ania23 - 5 kup to nie jest dużo (dla mnie oczywiście), mój Tymek robi ich dziennie conajmniej 7:szok:! a czasem i więcej.. ja to z torbami pójdę.. tej nocy zrobił aż 3 kupy, co nie zdarzało mu się do tej pory i w nocy "oszczędzaliśmy" i szła jedna pielucha.. no ale co poradzić:-D
corin, jaką kupiłaś? ja jestem bardzo zadowolona, tylko tyle metrów tego jest :-)

mój mały śpi od 19.30, inhalacje pomagają.. ale walizek nadal nie rozpakowuje..teraz pilnie muszę kupić ten nawilżacz powietrza..ale naczytałam się, że dobry jest z oczyszczaczem, czy ktoś ma coś takiego? Jonizator postanowiłam kupić oddzielnie

reklama
Do góry