reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Konwalianko Staś czasem też tak ma i nie wiem czemu:no: Jak ma jakieś problemy z brzuszkiem to wcale nie śpi i marudzi. Po szczepionce śpi cały czas.
Madziaano ja też muszę:-D

U nas ciężki dzień. Oczywiście ja chora jestem. Katar, kaszel, fuj! Staś na razie ok, ale coś mało je, a mi biust pęka w szwach:eek:
Zawiozłam Łukaszka i małża na rozpoczęcie roku do szkoły. No i wracałam sama samochodem, lusterko do obserwacji małego z tyłu - REWELACJA! Stres był duży, ale satysfakcja też. Nie wiem, co robić - wysyłać Łukaszka jutro czy nie. Kaszle paskudnie, choć mam wrażenie, że infekcja powoli kończy się u niego. A jutro pierwszy raz pozna się dziećmi, jak pójdzie w poniedziałek to już będzie czuł się nowy i niepewnie (tak było w przedszkolu). Co robić?
Byłam wreszcie u gina - dostałam globule na zapalenie. Powiedział, że poprzednie leki, które dostałam, były na regenerację śluzówki macicy, a nie zapalenie... Niezły dziadek - gin przyjął mnie poprzednio, nie ma co.

witajcie mamuski i maluszki kochane

a my dzisiaj bylismy z klaudia na jakis cwiczeniach , baba jakas niepowazna była jak zaczeła mala przewracac i przekrecac , dziecko sie denerwowalo nie pozwoliła nam jej uspokoic bo małpa nam pokazywała i pokazywała , gadała i gadala a mała sie darla w niebogłosy w koncu moj nie wytrzymal wzioł mała na rece kazal mi ja ubrac i wyszlismy z tamtad , wiecej na zadne cwiczenia nie pójdziemy , mała jest po prostu na nie za mala a baba nie bedzie nas uczyc jak mamy ja smarowac oliwka i masowac , albo naciagac , nie dajac uspokoic dziecka , jak wyszlismy długo jej nie moglam uspokoic łezki jej leciały i tak ciezko wzdychala , jak ja uspokoiłam to spala pol dnia biedactwo
Anulka mam nadzieje ze synusiowi juz coraz lepiej
Maqnio jak tam Rózinka sie czuje i ty oczywiscie przeszlo ci juz to chorubsko
konwalianka njlepiej idz z małym do lekarza upewnic sie co sie dzieje
Madzia moj komp na amen sie popsul i troche uzyczam od córki laptopa zeby do was zajrzec

Hej dziewczyny ja zawalona goścmi:eek:Nie wiem kiedy to się skończy. :-DNiby fajnie bo nie siedze sama a z drugiej strony wieczne szykowanie. Nie mam czasu nawet na BB.
Współczuję chorującym mamom i maluszkom. U nas w porządku i odpukac oby tak zostało.
Spadam do garów:-DBuziaki

dobry wieczór

My prawie cały dzień spędziliśmy u dziadków. Chyba się przejeli tym, że Szymuś ostatnio nie poznał dziadka i rozpłakał się na jego widok. Przyjeżdżają częściej chociaż na chwilę się pokazać albo każą przyjeżdżać do siebie :-) a ja polatałam po sklepach w tym czasie.
I znowu miałam się wcześniej położyć ale nie ma wody i muszę czekać żeby się wykąpać heh

Lecę poczytać co tam naskrobałyście przez dzisiejszy dzień.
A admini faktycznie chyba zaspali :-D

Pisałam już do ANIASLU żeby nas przenieść, zwykle to pomagało, odpisywała i dziękowała za przypomnienie i nie mijały 2 dni i był porządek. Nie wiem czemu teraz tak długo to trwa....

Gdzie kupujecie Sab Simplex??? Milenkę boli brzuszek i Bobotic pomaga tylko rano

reklama
Do góry