reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Marzenka a sprzedają ją bez recepty? Okropnie mnie telepie. Ja rzadko mam temperaturę, nawet przy zapaleniu płuc nie miałam.

Marzena dobrze radzi, pyralgina pomoże i dostaniesz ją bez recepty. Zapytaj może w aptece, mój brat brał to w formie zastrzków - ale łykał...tak mi się coś kojarzy...........chyba że coś pokręciłam

reklama
Dzięki Dziewczyny, ja kiedyś to brałam. Boję się tylko, żeby małemu nie zaszkodziło. No i okropnie się boję, że go zarażę. Ta infekcja naprawdę paskudna jest:-(

Magia bidulko a może ibuprofen?Pyralgina mocna bardzo
Kasiulka ja sprowadzam z Niemiec, kolezanka albo ciotka mi przywozi. Dziwią mnie te ceny w necie bo tam kosztuje 8euro a w pl czasem w necie 20 zł, więc nie wiem co to za sab
dodi a może to znowu ciąża:-D
marzenka czytałam, ze małej nie spodobała sie rehabilitacja a was wkurzyła babka. Może poszukajcie rehabilitacji metodą bobath, czytałam, ze ta dzieciom się podoba

marzenka tu u nas na forum czytałam ale nie wiem gdzie dokładnie to było, dziewczyny pisały w jakimś watku o rehabilitacji, ze jest przyjazna dla malucha a potem patrzyłam na necie

Jestem przerazona...
O 1 normalnie nakarmilam ewe a jakies 20 min temu zaczela krzyczec. Wzielam ja na rece a ona nie umiala oddychac. Dmuchnelam jej w buzke, zlapala oddech ale oddychala jakby miala pelny nos, tak jej charczalo. Ponosilam chwile, zaczela spokojnie oddychac i zasnela. Odlozylam ja do lozeczka a ta w sekundzie zaczela sie dlawic. Od razu na rece, znow furczenie az do uspokojenia.

I teraz siedze w fotelu a mala spi mi na ramieniu w pionie. Przed chwla probowalam ja znow odlozyc ale sytuacja sie powtorzyla a do tego mala sie cala zaslinila, taka pianka jej z ust poszla :-(

reklama
Do góry