reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Cześć Kochane :-)

No właśnie dziewczyny, ja też mam ogromny problem z antykoncepcją. Nigdy wcześniej nie zabezpieczaliśmy się przez prezerwatywy, mój mąż powiedział że nigdy tego nie założy i kropka. Ze zbliżenia nici bo ja nie chcę antykoncepcyjnych a on gumek. Co możecie polecić aby było bezpiecznie i dla karmiących piersią???

juz pisałam, jest też krążek dla karmiących, który zakłada się samemu co miesiąc - NuvaRing

nie wiem co jest z moim dzieckiem, od 2 dni dziwnie się zachowuje.. siedzi w bujaku, śmieje się po czym wpada w ryk, biorę go na ręce, chwile ponoszę uspokaja się.. budzi się, uśmiech na twarzy po czym znowu w ryk - czy go coś boli, czy coś... gorączki nie ma, nie wiem jak z brzuszkiem, ale kupy są ok.. może dać mu czopek przeciwbólowy?

hej kochane,
po przed wczorajszym szczepieniu na rota i pneumo, wczoraj Natalka spała prawie non stop, z obniżoną tem. ciała do 35,5 około. Od 3 nad ranem do 8 dawała czadu, a teraz znów osłabiona.Wolę taką reakcję na szcep. niz gorączkę.
Bylam wczoraj u gin. , dostałam tabletki o nazwie Alzalia dla karmiących ale ma m zaczac brac z ok miesiac az endometrium zupełnie zejdzie ( mam co dzień minimalne plamienia). No i zobaczymy jak to będzie heh

Cześć
Krzyś urodzil sie z trądzikiem i w tydzień rozwaliłam go sudocremem; choć położna mówiła, że to nic nie da ;-)
Ja myślę, że spirala jest niezłym sposobem na antykoncepcję teraz. Ale muszę zapytać gina , jeszcze się do niego nie wybrałam :-(

Dziękuję za odpowiedzi. Wygląda więc na to, że podwyższona temperatura u Julka jest normalna.
Kiedy dziecko rzadziej wstaje w nocy na jedzenie? Julek wstaje co 2,5-3 godziny. Strasznie mnie to męczy, bo do tego odbijanie, przewijanie, a i usypiać sam nie chce ostatnio w łóżeczku od razu, więc jest walka. Kiedy to się zmieni?

witam
em ka fajnie że lek działa :)
helendorka to wszystko zależy od dziecka i niestety różnie z tym bywa im dziecko starsze tym przerwy na nocne karmienia dłuższe
konwalianko a może chce na ręce i tyle ja bym leków nie dawała
a ja korzystam z tego że mąż zabrał młodego na spacer... dziś był cięzki dzień. no ale czas wskoczyć w tryby przedszkolne
no i byliśmy na wizycie kontrolnej filip waży 5400 g ..prprzybrał 1200 g w 3 tygodnie a je tylko 7 razy na dobę po 120 ml . :szok:

reklama
Do góry