reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witajcie maluszki i mamuski

DSC0000135.jpg

Tak kazała lekarka kłasc mała na brzuszku z łokciami na równo z ramionami , zeby malutka cwiczyła podnoszenie głowki

DSC0000134.jpgtutaj moze lepiej widac

DSC0000132.jpgA tak kazała nosic dziecko po domu

DSC0000131.jpgtutaj tez tak tatus nosi malutka jak kazała pani doktor

reklama
Kkasiulka nie obwiniaj sie. tak jak pisze Madzia moglo jej nicpo tym nie byc.

a ja mam kolejny wieczor walke z usnieciem. ciekawa jestem kiedy usnie. Jutro mam wizyte u gina. mam nadzieje ze bedzie zielone swiatelko :-)

ja tez musze sie w koncu do gina wybrać, małz przylatuje 10wrzesnia i juz pytal czy teraz bedę brac tabletki hehe

Moja niunia dzis po szczepieniu spi i śpi, co zje to dalej idzie spać.. a tak to dość dlugo juz wytrzymywała bez snu w dzień.. no dobrze ze nie marudzi chociaż:)

Anulko Bardzo mi cie szkoda dziewczyno i twojego synusia jestescie cały czas w mojej głowie , czesto mysle o was oby synkowi szybko chorubsko mineło , a ty kupiłas sobie te witaminki ??

Maqnio Twoja Rózinka tez niech szybciutko zdrowieje zeby bron cie boze nic bardziej sie nie rozwineło , i zeby w koncu nie właczała swojej syreny tylko troche pospac dała i sobie i tobie

My własnie wróciliśmy ze szpitala... Maly osluchowo czysty, gorączki brak, w bardzo dobrej kondycji, tylko kaszel, a na rtg odoskrzelowe zapalenie płuc... i jedziemy na antybiotyku, załamie sie chyba...:'( jak sie nie poprawi, to do szpitala na oddział, super... Proszę Boga o siły...

Spijcie dobrze!

trzymam kciuki za chore dzieciaczki...
psota, szpital nie taki zły..osobiscie wolałam iść z małm do szpitala, bo wiedziałam, że tam ma dobrą opiekę i byłam spokojniejsza..no i nie powiem.. nieco odpoczęłam..w końcunie miałam na głowie całego domu i obowiązków... głowa do góry!

ja się chyba zastrzelę.. byłam dzisiaj znowu u ginekologa i co!!! NIC.. nadal mam zapalenie..żadne leki nie pomagają..już nie mam sił.. to trwa już 2 m-ce..lekarz mówi, że nie jest już tak kolorowo, bo może grozić jakimś tam uszkodzeniem.. badanie mega bolesne z powodu tego zapalenia.. ja naprawde musiałam się komuś narazić, że tak mnie doświadcza.. mało tego- ja nadal odczuwam ból przy siadaniu, to jakis koszmar jest!pomijam fakt, że jedne globulki to koszt 70zł! a mam ich 3 rodzaje:(

psota cholercia to nie dobrze. oby obylo sie bez szpitala
dodi mojego meza to juz skreca i mowi ze poczeka cierpliwie ale nie za dlugo bo sie pajeczyny juz robia.:-) no i ja tez juz mam ochote. musze pomyslec o jakies anty.

Psotka trzymam kciuki za zdrowka Dawidka, bedzie dobrze, musi byc:)
Wszystkim innym chorym dzieciaczkom tez zycze zdrowka!

Dodi my tez wczoraj bylysmy na szczepieniu a dzis mala wiekszosc dnia przespala a jak nie spala to sie smiala ciagle:) Dobrze jej to szczepienie zrobilo;)

JA tez musz do gina isc, bo znowu krwawie... Moze okres? Chociaz bardzo szybko mi sie wydaje. No i juz raz po zakonczeniu pologu krwawilam, i wtedy gin mowil ze to nie okres tylko nie wiadomo co i grozil mi antybiotyk. Ale samo przestalo, minely moze max 2 tyg a ja znowu krwawie, heh...

edit: Konwalianko rzeczywiscie ciezko masz... A moze warto sie skonsultowac z innym ginem?

I zazdroszcze Wam ochoty na przytulanki, bo moje libido = 0 :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry