reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Cześć Dziewczynki
Widzę, że nie tylko mój mały ma ostatnio ciężkie noce. Wczoraj mąż zaprosił kumpli na imprezkę z okazji urodzin syna a mały zrobił koncert i płakał 1,5 godz. Ale może i dobrze, bo szybko się zwinęli :-)
Dodi, mój mały dobrze zniósł szczepienie przeciwko rota i pneumo.Nie miał nawet gorączki.
Ja dostałam od swojego gina receptę na anty, ale nie mogę zacząć brać, bo nie dostałam jeszcze miesiączki :-(
Magia-piękna kuchnia. Ja swoją kupiłam w IKEA (jestem fanką tego sklepu). Nawet w sobotę wybieramy się po mebelki dla Tośka :-D

reklama
konwalianka, no to ja chyba tez sie komuś narazilam, bo ciągle coś...teraz na tapecie zepsuty wózek heh.. jejku, ja to juz zapomiałam co to poród, nie boli mnie juz dawno nic...szkoda mi ciebie! oby szybko przeszło..

Aniaa, może jej dali w szczepionce cos rozweselającego heh
Moje libido też zerowe, kurcze nie wiem jak to będzie jak małz przyjedzie..bo ja wcale nie mam ochoty!

silwia, u mnie w gre wchodza tylko tabletki dla karmiących a ich za wiele nie ma do wyboru chyba.. w sumie to w ogole szkoda mi brac tabletek poki karmie, bo mąz jest 4 tyg w pracy a 2 w domu, więc po co mam sie truc jak go większość czasu nie ma..

Psotka trzymam kciuki za Dawidka! A jak kaszle? Głęboko? Bo Staś jakoś tak często pokasłuje. Łukaszkowi lekarze stwierdzili astmę, a potem na rtg okazało się, że to właśnie odoskrzelowe zapalenie płuc. Pomógł antybiotyk - Sumamed (potem musieliśmy go powtórzyć ze 2 razy) i astma zniknęła bez śladu
Maqnio Anula Wisienka życzę Wam spokojnej nocki, bez gorączki. Chorym maluszkom dużo zdrówka życzę. I współczuję mamom...
Wisienko zamieściłam rano fotki mojej kuchni, specjalnie dla Ciebie:-)
Marzenko dzięki za fotki!
Konwalianko z całego serca Ci współczuję i wiem co to znaczy, bo ja też do tej pory mam jakieś cholerne zapalenie :wściekła/y:
Ania U mnie też było krwawienie jak okres i to była wina zapalenia.
Kasiulka No właśnie, nie obwiniaj się. Czasem trzeba czegoś spróbować, a po drugie to skąd wiesz, że to od tego? Może to klasyczna kolka, która nie ma nic wspólnego z Rafaello?
A ja marzę o kawie... Ale za bardzo się boję o brzuszek Stasia.

Ostatnia edycja:
Magia piękna kuchnia!
Dodi Twoja śpi z pampersem nawalonym a mój syn delikates się budzi wierci i niema bólu przewijać musze
Konwalianka i Activ i Steep są chłonne, fajne pieluszki też happy i z Bella-choć ja używam teraz Dada-przeciekły może z raz-testuj i trafisz na fajne –a może przeciekają bo siusiak na górze? Układaj w dół i pieluszkę dociskaj by w góre nie poszedł -ja nie wiedziałam koleżanka mnie oświeciła… może w tym problem ;) toć to faceci :D
Silwia bez poduchy mały śpi
Maqnio zdrówka! I ogromu zdrówka dla Psoty synka!
Kkasiulka popraw koperkiem powinno być dobrze albo wodę koperkową podaj

i cześć!
wietrzne i chłodne spacery dziś zaliczyłam, mały coś marudny wkurza się na... wiatr! muszę pieluszką zakrywać gondolkę by mu nie wiało, a przeprowadzkę na spacerówkę planuję ok 5-6 miesiąc. Córka w 5 miesiącu w spacerówkę poszła na samą zimę, ale są dobre ocieplacze do wózka więc spokojna głowa :)

My własnie wróciliśmy ze szpitala... Maly osluchowo czysty, gorączki brak, w bardzo dobrej kondycji, tylko kaszel, a na rtg odoskrzelowe zapalenie płuc... i jedziemy na antybiotyku, załamie sie chyba...:'( jak sie nie poprawi, to do szpitala na oddział, super... Proszę Boga o siły...

Spijcie dobrze!
&&&&&&&&&&&&&& za was kochana, biedactwo twoje niech zdrowieje szybciutko
Magia dziejuje bardzo
Marzenko dzięki za foteczki
konawlianka tobie tez zdrówka bidulko
dobranoc wszystkim

Witajcie,u nas noc ciezka. Maly slabo spal czesto chcial jesc i z tym mamy najwiekszy probem bo on chce jesc zaczyna ssac po chwili wypluwa cyca bo boli go gdy polyka, denaeruje sie bo glodny, zaczyna kopac po czym lapie cyca zaczyna jesc wypluwa, placze i tak w kolko. O spaniu moge zapomniec bo nie dosc ze boli to i ciagle glodny. Oczy mam na zapalki, teraz tez go lulam bo tak troche spi....
Nie odnosze sie o wszystkich bo polowe zapomnialam:zawstydzona/y:
Maqnio,Psota trzymajcie sie,zdrowia dla maluchow:tak:
Marzenka dziekuje za troske, kupilam:tak:
A i odkrylam o kogo maly to zlapal okazalo sie ze Ł od wieczora chrypi, ma za swoje mrozenie picia i jeszcze na dziecko preszlo:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
witam
mam nadzieję że nasze wszytskie chorótki czują sie dziś lepiej .u nas noc kiepska co 3 h mały wstawał i strasznie był głodny czas chyba zwiększyc pojemnośc ml tylko na ile? no nic zrobię 150 i zobacze ile wypije
marzenko dzięki za fotki
psotko oby szybko przeszło i nie życzę szpitala.
konwalianko ja bym też chyba skonsultowała to z innym lekarzem za długo to trwa no i współczuję bardzo .

Do góry