reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Ostatnio pytalam was czy dzieciaki tez wam tak bardzo sie slinia, okazalo sie ze moj przez to gardlo, czasami tyle mu sie nazbiera az sie krztusi
unhappy.gif

uciekam, dobranoc;)

hej mamuski!!!

madzia wszystkiego naj z okazji rocznicy, duzo miłosci na kolejne lata!!!

Rózinka z mamusią pieknie dziekują za zyczonka imieninowe!!!!!

u nas niezbyt kolorowo.Byłam dzis z Małą u lekarza. Ma czerwone gardełko, katar i kaszel. dostałysmy leki i teraz tylko sie modlic, żeby nie przerodziło sie w cos gorszego, bo czeka nas szpital. dodatkowo lekarz powiedział i pokazał jak mam Małą oklepywac i ciągle odsysac nosek. wiąże sie to z mega krzykiem..eh..Mała cały dzień mega marudna płaczliwa, prawie nic nie jadła,ale nie ma co sie dziwic, męczy sie strasznie usnąc nie moze bo nosek zapachany...generalnie do doopy...jestem wykonczona, cały dzien ja nosiłam, kręgosłup mi wysiada, padam na twarz, a Mała krzyczy w łóżeczku, juz z 20 razy u niej byłam, ale spac nie moze, chyba sobie kawe walnę bo za szybko spac nie pójde.

usciski dla WAs dziewczyny i przepraszam, ze sie nie odnosze do postów, ale siły brak i nastrój fatalny..spijcie dobrze!! chociaz Wy:*

dobry wieczór

Anula dobrze, że poszłaś do tego lekarza i oby szybko przeszło.

Ja tez się zastanawiam czy mojemu nic nie jest bo ostatnie dwa dni dużo śpi w dzień, je mniej bo co 4 godziny a wieczorem taki marudny że tylko na rękach się uspokaja :confused:

Teraz wykąpany zasypia w łóżeczku. A ja czekam aż zaśnie i sama idę się wykąpać.

Maqnio ściskam i Ciebie i Rózinkę bidule. Niech to cholerstwo szybko się od Was odczepi!

Cześć,

Anula, maqnio - współczuję tych chorych dzieciaczków. Nie ma chyba nic gorszego....Dużo siły dla Was kochane

Magia - kładź małego dużo na brzuchu, jak nie lubi, to choć na troszkę, ja Majkę na kolanach swoich kładłam. Z czasem załapie o co chodzi. Na razie nic się nie martw

A u mnie dzień pod znakiem bólu brzuszka....:no::wściekła/y::zawstydzona/y::-:)szok::dry: Głupia matka zeżarła wczoraj 2 czy 3 kulki Rafaello i teraz mamy......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Durna to mało powiedziane. Oby jej szybko przeszło. Podaję jej Bobotic, chyba trochę pomaga. Na dodatek łeb mi pęka, boli jak oszalały....nocka z głowy. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Cześć,

Anula, maqnio - współczuję tych chorych dzieciaczków. Nie ma chyba nic gorszego....Dużo siły dla Was kochane

Magia - kładź małego dużo na brzuchu, jak nie lubi, to choć na troszkę, ja Majkę na kolanach swoich kładłam. Z czasem załapie o co chodzi. Na razie nic się nie martw

A u mnie dzień pod znakiem bólu brzuszka....:no::wściekła/y::zawstydzona/y::-:)szok::dry: Głupia matka zeżarła wczoraj 2 czy 3 kulki Rafaello i teraz mamy......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Durna to mało powiedziane. Oby jej szybko przeszło. Podaję jej Bobotic, chyba trochę pomaga. Na dodatek łeb mi pęka, boli jak oszalały....nocka z głowy. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oby szybko przeszło .aj tam zaraz głupia równie dobrze mogło jej nic po tym nie być....spokojnej jednak nocki życzę

Do góry