Corin
Mama Trójki :)
Emka, te nasże gwiazdy faktycznie sa do siebie podobne
Ide was poczytac
Ide was poczytac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oby szybko przeszło .aj tam zaraz głupia równie dobrze mogło jej nic po tym nie być....spokojnej jednak nocki życzęCześć,
Anula, maqnio - współczuję tych chorych dzieciaczków. Nie ma chyba nic gorszego....Dużo siły dla Was kochane
Magia - kładź małego dużo na brzuchu, jak nie lubi, to choć na troszkę, ja Majkę na kolanach swoich kładłam. Z czasem załapie o co chodzi. Na razie nic się nie martw
A u mnie dzień pod znakiem bólu brzuszka....:-szok: Głupia matka zeżarła wczoraj 2 czy 3 kulki Rafaello i teraz mamy...... Durna to mało powiedziane. Oby jej szybko przeszło. Podaję jej Bobotic, chyba trochę pomaga. Na dodatek łeb mi pęka, boli jak oszalały....nocka z głowy.