Anula1989
Fanka BB :)
Witam, bylismy dzis na kontroli malemu przeszlo juz teraz mam jeszcze troche dawac leki zeby jelita sie do konca oczyscily ale w koncu jest grzeczny jak na poczatku je, spi albo sie bawi klae na mate i patrzy na zabawki, w nocy tez sie wysypiam wstaje zwykle o 2 i 6, jak ja sie ciesze ze mu przeszlo kolek juz 2 dzien nie ma oby tak zostalo
Sunset u nas bylo tak samo wisial na cycu bez konca ale z czasem sie unormowalo i tak jak pisza dziewczyny pomogl smoczek teraz jak juz tylko trzyma cyca podmieniam mu;-)
Maqnio,Rozyczka slicznie wygladala:-)
Wisienka ja tez uzywam roslinnego i jest dobrze, wczoraj nawet zjadlam plasterek pomidora i nic sie nie dzieje
Marzenka mnie tez boli zab zaczal w niedziele nie mialam gdzie isc wczoraj przeszlo a dzis nie mialam kiedy isc do dentysty bo z malym u lekarza bylam
Sunset u nas bylo tak samo wisial na cycu bez konca ale z czasem sie unormowalo i tak jak pisza dziewczyny pomogl smoczek teraz jak juz tylko trzyma cyca podmieniam mu;-)
Maqnio,Rozyczka slicznie wygladala:-)
Wisienka ja tez uzywam roslinnego i jest dobrze, wczoraj nawet zjadlam plasterek pomidora i nic sie nie dzieje
Marzenka mnie tez boli zab zaczal w niedziele nie mialam gdzie isc wczoraj przeszlo a dzis nie mialam kiedy isc do dentysty bo z malym u lekarza bylam