my bylismy dzisiaj w szpitalu, mala jednak wczoraj nie dala rady zrobic kupy ani dzisia rano *czyli lecial juz trzeci dzien i byla masakra, mala sie spinala do bordowego koloru, wlozyli jej sondy w pupe i wyszla taka ilosc ze sie pediarta dziwila, chyba pol kg jej ubylo.
Corin moja tez sie smieje jak robie miny do niej
myslalam ze jest to takienieswiadome jak podczas snu ale powtorzyla to juz kilka razy i nie spala, wiec musi juz mnie rozpoznawac po twarzy :-)
swietnie ze Aga sie tak zajmuje mala, bedzie ci pomagac jak troszku podrosnie, a Sebek tez sie przekona w swoim czasie. Moj brat mnie nigdy za reke nie chcial wziac jak bylam mala i plakalam caly czas mamie ze jest taki oschy, na szczescie z wiekiem przeszlo i mamy dobry kontakt :-) moja mama np ubolewa ze ma 2. braci i ani jednej siostry bo nigdy sie nia nie interesuja i rzadko dzwonia, jeden jeszcze jako tako ale starszy brat w ogole.
Miczka no widzisz, kazde dziecko reaguje w inny sposob, ale zapytaj pediarte czy to normalne ze twoj maluch jest 2,3 dni bez kupy, moze ci cos przepisze na to, bo mi powiedziala lekarka ze tak male dzieci moga byc maxymalnie 1.5 -2 dni ze jak leci drugi dzien to na wieczor jechac do szpitala zeby pomogli i mowila ze jak jest od czasu do czasu taki zastoj to nic nie szkodzi ale jak sie powtarza to nie jest za dobrze
alex niestety ale to, ze dziecko zmienia relacje miedzy partnerami jest prawda. My tez mamy czesciej spiecia, czuje sie troszke osamotniona bo niby moj sie wyniosl spac do drugiego pokoju zeby mi bylo lepiej w lozku z mala, ale po tym jak pracuje caly dzien a pozniej jeszcze spimy osobno oddalamy sie od siebie i to szybkimi krokami. Mam nadzieje ze malej sie wyreguluje sen, bedzie spala ladnie w nocy i D wroci do mnie do lozia bo ja tego nie wytrzymam dlugo.
moja mala w nocy spi w swoim lozeczku ale w dzien sie koala nauczyla siedziec mi na rekach i jak ja wloze do lozeczka to max 15 min spi, podejde i usypia i za 10 min znowu sie budzi i znowu podejde, poglaszcze i usypia i tak mozemy caly dzien
nie wiem jaka jest na to rada...