reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

dobry wieczór

my jeszcze przed kąpielą - maly właśnie sobie zasnął ;-) a że mało spał w dzien to nie mam sumienia go budzić

dzisiaj tata miał test - pierwszy raz został z maluchem sam, a ja pojechałam na zakupy. Miałam trochę stresa ale spisał się na medal :tak: myślę że nam wszystkim było to potrzebne: tata poczuł się pewniej i przekonał się, że mama nie zawsze musi być blisko, ja odpoczęłam a mały trochę nacieszyl się tatusiem :-)

Iwonus, nie wolno: czekolady w dużej ilości, kakao, orzechów, maku, cytrusow, owoców morza, surowej cebuli, czosnku, szczypiorku, rzodkiewki, brukselki, gotowa ej kapusty, grzybow, owoców pestkowych, wedzonej ryby i serów plesniowych.

a ja właśnie na kolację wtrąbiłam makrelę wędzoną :szok:

reklama
A u nas mała po kolejnym ponad godzinnym maratonie jedzenia poszła spać:) Ciekawe czy znowu będzie biła rekordy w czasie spania... oby;)

Ja się ciągle zastanawiam czy lepiej kupić jakiś leżaczek/bujaczek z zabawkami czy matę i absolutnie nie mogę się zdecydować...

A u nas mała po kolejnym ponad godzinnym maratonie jedzenia poszła spać:) Ciekawe czy znowu będzie biła rekordy w czasie spania... oby;)

Ja się ciągle zastanawiam czy lepiej kupić jakiś leżaczek/bujaczek z zabawkami czy matę i absolutnie nie mogę się zdecydować...

Ja bym wybrała matę, leżaczek będzie potrzebny krócej. Ja mam bardzo fajny leżaczek z Chicco, zależało mi, żeby był prosty, lekki, łatwy do przenoszenia, zaraz poszukam na Allegro. Matę mam po Majce :-)

CHICCO Leżaczek Bujaczek SOFT RELAX Wrocław (1746526031) - Aukcje internetowe Allegro

tylko kolor mam inny :tak::tak:

Ostatnia edycja:
basieniak, lezaczek jest niezastapiony u mnie jesli mam cos do zrobienia a mloda nie spi. Przenosze ja w nim do kuchni na przyklad i robie obiad gadajac do niej. Matę dopiero zamówiłam dziś, ale to bedzie raczej jako forma zabawy i wtedy bede przy niej siedziala. Musisz przemyslec na czym ci zalezy, maty raczej nie bedziesz targac wszedzie za soba :-)

Ja mam dokladnie taki http://kajtek-sklep.com.pl/userdata/gfx/83936e4e5dc15ad50b95a1f92adb741c.jpg Z tym że tak jak pisałam wcześniej, rozklada się do całkowitego leżenia i teraz właśnie z tego korzystamy. Ewa uwiebia leżeć w tym leżaczku :-)

Ostatnia edycja:
Hej babeczki..

Corin, dolaczam do marzenki, Ewcia jest slodka, normalnie taka "wyrazista" nie widzialam jeszcze takiego dziecka hehe pięknisia z niej, a imie pasuje do niej jak ulał!!

Ja tez zastanawiam sie nad leżaczkiem i nie wiem jaki wybrac a chcę to zrobic szybko żeby móc zabierac małą jak akurat coś robię...bo co minutę podchodzenie do łozeczka mnie męczy...

No i Biancia ma dziś CAŁy miesiąc!!

To może teraz kupię jakiś niezbyt drogi leżaczek a niedługo jakąś porządną matę. Choć ciekawe, czy mała będzie chciała w nim leżeć, bo jak na razie woli na brzuszku, więc ona sobie tak leży na sofie a ja robię co trzeba w kuchni, ale jak zacznie krzyczeć to już trudniej... Muszę się szybko zdecydować... ;)
Corin, ad. zdjęcia to za co ty przepraszasz?? W końcu jakby mogło być inaczej jak mama jest taką fanką....
Ok, mała śpi, ja wykąpana i uciekam spać...

reklama
Do góry