reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

teraz zrobila mi wywar z rumianku i mam w nocy jak go przebieram myc tym nie chusteczkami ok zgodze sie ale jak tu przemyc jak jego juz to boli az serce sie kraje...

matka zaczela od dzis wczoraj obcinalam mu paznokietki na prosto to ta dzis poprawila na polokraglo bo niby sie drapal ... znowu przyszla i stala nad lozeczkiem... na noc rzuce na niego tylko pieluche oby nic mu sie nie stalo...spi w bodach z dlugim i te spodenki takie polspiochy to chyba bedzie mu dobrze jak myslicie??

reklama
powiem wam szczerze ze ja czuje sie tylko ze jestem od karmienia i przewijania:(
dola mam strasznego:( ryczec tylko moge:/

Anulka współczuję wtrącania się mamy. A dupki to faktycznie szkoda takiej malutkiej. Mi się też wydaje, że wietrzenie, osuszanie i mąka ziemniaczana. Czasem pomagał Sudocrem. A jesz nabiał? Bo mój Łukaszek miał takie uczulenie na pupie właśnie.
Wisienka pytasz o Biogaję? To specjalny szczep bakterii. Bez recepty. Tylko drogie - 44 zł.

Staś płakał przez pół godziny wieczorem i prężył się przy cycu, ulał, trzasnął kupę i... szczęśliwy:-D Właśnie leży w swoim leżaczku i się uśmiecha:-D Ta kupa u niego jakaś inna ostatnio jest - ma mniej grudek. Nie wiem, czy to źle czy dobrze.
Marzenka super! Tak trzymaj, jestem z Ciebie dumna.

Mąka ziemniaczana może pomóc, moja dermatolożka polecała na zmiany skórne. I rumianek też nie jest złym pomysłem.

A ja nie umiem zrobić dobrze z odbeknięciem Filipa. Stukam, pukam i nic :-(
Z tym mam jakieś dziwne kłopoty.

dziewczyny słyszę, że małemu coś świszczy w nosie, nie widać tego jak zaglądam.. frida nie wyciąga.. jak mogę się tego pozbyć?

wisienko, ja tak właśnie daje, ale dzisiaj miałam już poważny atak i nadal się tym stresuje..

Konwalianka, ja bym poczekala az wykicha, a jak ci to nie daje spokoju to daj mu po kropelce soli fizjologicznej do noska, albo po kropelce mleka z piersi. Pamietam ze to super dzialalo na poczatku infekcji nosowych. Wiec jesli cos mu sie zaczyna dziac to powinno pomoc.

Ja jutro ide do szpitala i zasile wasze szeregi. Jutro o tej porze pewnie bede chodzic jak z pieprzem juz i bede gotowa do wyjscia. Juz czuje adrenalinke. :-)

reklama
Do góry