reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

dobra Dziewczyny przyznaję sie bez bicia i wstawiam co wczoraj zakupiłam:)

dresik :)

body:)

no i nie mogłam sie powstrzymac, stąd Kermit żaba się jeszcze pojawił. Będzie jak znalazł na późne lato i początek jesieni:)

reklama
dobra Dziewczyny przyznaję sie bez bicia i wstawiam co wczoraj zakupiłam:)

dresik :)

body:)

no i nie mogłam sie powstrzymac, stąd Kermit żaba się jeszcze pojawił. Będzie jak znalazł na późne lato i początek jesieni:)

super ubranka . ja obiecałam sobie że teraz bez szaleństw ale nie wiem jak wyjdzie :)

Corin faceci tez niby przezywaja ciaze na swoj sposob, ale nie rozumieja jak zmienia sie wszystko u kobiety w tym czasie, bo po prostu nigdy tego nie odswiadczyli i nie doswiadcza. Ja wczoraj z moim pogadalam chwile, bo powiedzialam ze mnie nie przytula tyle co kiedys, ze caly czas sie obraza ze ja taka jestem i ostatecznie siedzimyw osobnych pokojach. WYtlumaczylam ze bycie w ciazy i czas po niej to zupelnie inna rzecz niz to, jak sie w tym czasie czujemy. Ze to nie jest takie proste gdy zabija cie codzienny natlok mysli, ze z kazda sekunda myslisz jedynie o dziecku, czy wszystko ok, czy cos mu nie dolega. Ze ostateczniee zostalam z tym sama bo on czuje sie obrazony przez te moje humory. Rzeczywiscie jak na razie poskutkowalo, cala noc mnie przytulal i powiedzial ze nigdy mnie nie zostawil w zlych chwilach, jedynie to nie rozumial dlaczego jestem taka ordynarna w stosunu do niego. Myslal ze on mi cos zrobil. Niestety ale do facetow tak jak do dzieci, trzeba wszystko wytlumaczyc bardzo banalnym jezykiem, dotrzec do nich krok po kroku a moze zrozumieja.
NIe rozumiem tylko COrin dlaczego twoj sie czepia o jedzenie. Moj mi jeszcze proponuje sam i nigdy nie powiedzial, chyba ze vraz na zarty, ze bede gruba i zebym uwazala. Moze pogadaj z nim tak jak ja z moim, powiedz ze sie nie obrzerasz tylko probujesz zatrzymac mdlosci ktore ci zycie odbieraja i zapytaj, czy on by wytrzymal choc 3 dni wymiotujac non stop, zajmujac sie w miedzy czasie dziecmi i jeszcze zeby mial przy tym dobry humor. Moze w koncu zmieni zdanie. Faceci :-D a brzuszkiem sie nie przejmuj, dla mnie masz przesliczny brzuszek i wcale nie wyglada jak w 7 miesiacu!!!!

co do ciuszkow, ja tez nie jestem przesadna, tez bym sobie juz cos kupila z tym ze tak jak napisalam. Jesli bedzie dziewczynka to dostane mase ciuchow, nie ma sensu zebym wykladala pieniadze, ktore mi sie nie wysypuja z portfela, na zbedne rzeczy. Z reszta z synkiem bedzie podobnie bo mamy znajomych ktorzy maja dzici w wieku 3,5 , 1 , 1.5 roku.
Ale te spiochy z napisem : maly terrorysta albo jestem szefem piaskownicy wymiataja :-D tez sobie takie sprawie z tymz e moze poszukam w wersji hiszpanskiej, bo jak bedzie po polsku nie bedzie zadnego efektu bo nikt tego nie zrozumie :-D

Gon1a ja tez stawiam na hormony z tym ze jesli moj zachuwuje sie tak jak wczesniej to w sekunde zaczynam plakac, a jesli przytula mnie i widze ze sie mna zajmuje to momentalnie mam super humor. Takze widzisz, jak niewiele trzeba zeby uszczesliwic kobiete w ciazy? :-D

maqnio cwaniaro, ty znasz plec to sobie szalejesz po sklepikach z ciuszkami :-D mi jeszcze co najmniej 2 miechy brakuje do tego eh... alez jestem ciekawa czy sie moje przeczucie sprawdzi. Wszystkim powiedzialam ze mam mala Nicole w brzuszku :-D szalona ze mnie baba hahaha

reklama
ej laseczki, albo utworzycie temat o ubrankowych szalenstwach albo ja to zrobie bo zawalimy ten temat zdjeciami i bedzie wszystko takie pomieszane :-D
a tak na marginesie to przecudne ubranka, ohh az sie nie moge doczekac mojego szkraba ^^:zawstydzona/y:
ale to zielone to nie kermit, kermit to zaba, a ten jest w kolorze naturalnym czerwonym i ma na imie Elmo :-D hahaha

Ostatnia edycja:
Do góry