reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

dobra Dziewczyny przyznaję sie bez bicia i wstawiam co wczoraj zakupiłam:)

dresik :)

body:)

no i nie mogłam sie powstrzymac, stąd Kermit żaba się jeszcze pojawił. Będzie jak znalazł na późne lato i początek jesieni:)

reklama
dobra Dziewczyny przyznaję sie bez bicia i wstawiam co wczoraj zakupiłam:)

dresik :)

body:)

no i nie mogłam sie powstrzymac, stąd Kermit żaba się jeszcze pojawił. Będzie jak znalazł na późne lato i początek jesieni:)

super ubranka . ja obiecałam sobie że teraz bez szaleństw ale nie wiem jak wyjdzie :)

Corin faceci tez niby przezywaja ciaze na swoj sposob, ale nie rozumieja jak zmienia sie wszystko u kobiety w tym czasie, bo po prostu nigdy tego nie odswiadczyli i nie doswiadcza. Ja wczoraj z moim pogadalam chwile, bo powiedzialam ze mnie nie przytula tyle co kiedys, ze caly czas sie obraza ze ja taka jestem i ostatecznie siedzimyw osobnych pokojach. WYtlumaczylam ze bycie w ciazy i czas po niej to zupelnie inna rzecz niz to, jak sie w tym czasie czujemy. Ze to nie jest takie proste gdy zabija cie codzienny natlok mysli, ze z kazda sekunda myslisz jedynie o dziecku, czy wszystko ok, czy cos mu nie dolega. Ze ostateczniee zostalam z tym sama bo on czuje sie obrazony przez te moje humory. Rzeczywiscie jak na razie poskutkowalo, cala noc mnie przytulal i powiedzial ze nigdy mnie nie zostawil w zlych chwilach, jedynie to nie rozumial dlaczego jestem taka ordynarna w stosunu do niego. Myslal ze on mi cos zrobil. Niestety ale do facetow tak jak do dzieci, trzeba wszystko wytlumaczyc bardzo banalnym jezykiem, dotrzec do nich krok po kroku a moze zrozumieja.
NIe rozumiem tylko COrin dlaczego twoj sie czepia o jedzenie. Moj mi jeszcze proponuje sam i nigdy nie powiedzial, chyba ze vraz na zarty, ze bede gruba i zebym uwazala. Moze pogadaj z nim tak jak ja z moim, powiedz ze sie nie obrzerasz tylko probujesz zatrzymac mdlosci ktore ci zycie odbieraja i zapytaj, czy on by wytrzymal choc 3 dni wymiotujac non stop, zajmujac sie w miedzy czasie dziecmi i jeszcze zeby mial przy tym dobry humor. Moze w koncu zmieni zdanie. Faceci :-D a brzuszkiem sie nie przejmuj, dla mnie masz przesliczny brzuszek i wcale nie wyglada jak w 7 miesiacu!!!!

co do ciuszkow, ja tez nie jestem przesadna, tez bym sobie juz cos kupila z tym ze tak jak napisalam. Jesli bedzie dziewczynka to dostane mase ciuchow, nie ma sensu zebym wykladala pieniadze, ktore mi sie nie wysypuja z portfela, na zbedne rzeczy. Z reszta z synkiem bedzie podobnie bo mamy znajomych ktorzy maja dzici w wieku 3,5 , 1 , 1.5 roku.
Ale te spiochy z napisem : maly terrorysta albo jestem szefem piaskownicy wymiataja :-D tez sobie takie sprawie z tymz e moze poszukam w wersji hiszpanskiej, bo jak bedzie po polsku nie bedzie zadnego efektu bo nikt tego nie zrozumie :-D

Gon1a ja tez stawiam na hormony z tym ze jesli moj zachuwuje sie tak jak wczesniej to w sekunde zaczynam plakac, a jesli przytula mnie i widze ze sie mna zajmuje to momentalnie mam super humor. Takze widzisz, jak niewiele trzeba zeby uszczesliwic kobiete w ciazy? :-D

maqnio cwaniaro, ty znasz plec to sobie szalejesz po sklepikach z ciuszkami :-D mi jeszcze co najmniej 2 miechy brakuje do tego eh... alez jestem ciekawa czy sie moje przeczucie sprawdzi. Wszystkim powiedzialam ze mam mala Nicole w brzuszku :-D szalona ze mnie baba hahaha

reklama
ej laseczki, albo utworzycie temat o ubrankowych szalenstwach albo ja to zrobie bo zawalimy ten temat zdjeciami i bedzie wszystko takie pomieszane :-D
a tak na marginesie to przecudne ubranka, ohh az sie nie moge doczekac mojego szkraba ^^:zawstydzona/y:
ale to zielone to nie kermit, kermit to zaba, a ten jest w kolorze naturalnym czerwonym i ma na imie Elmo :-D hahaha

Ostatnia edycja:
Do góry