reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

zuzqa masz dwie opcje na umieszczenie zdjec na forum:

1-wchodzisz na www.imageshack.us i wgrywasz zdjecie, gdy wyskocza ci linki ze zdjeciem kopiujesz ten, kolo ktorego pisze furum code i wklejasz go do wypowiedzi na forum, zdjecie pojawi sie w niej bezposrednio.

2-wchodzisz w szybka odpowiedz i klikasz na zaawansowana edycje ktora jest na dole okienka, gdy zjedziesz na dol masz opcje zarzadzaj zalacznikami i klikasz na to, pozniej na dodaj pliki, wybierasz zdjecia i gdy juz masz je zaznaczone na samym dole pisze done i automatycznie je dodaje.

powodzenia, mam nadzieje ze ci to cos pomoze, staralam sie w miare dokladnie to wytlumaczyc bo ja tez na poczatku mialam problemy :-D

reklama
dodi_misia apropo ubranek, to ja sobie zaznaczam w ulubionych te co mi sie najbardziej podobaja i zobacz na te, usmialam sie jak nie wiem, wyobraz sobie swoje dziecko w spioszkach z napisem JESTEM KLONEM TATY, albo MADE BY.. tata :-D
Śpioszki z imieniem Twojego dziecka! (0-3) (1371612406) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ajjj ile tego jest, przepiekne ciuszki, az do szalenstwa mozna je kupowac, z tym ze ja juz mam obiecane ze jesli bede miec dziewczynke to dostane tylko ciuchow od znajomych po ich corce ze ich nie zdaze zalozyc.

Super te śpioszki, zamierzam kupić chociaz jedne takie smieszne z jakimś napisem. Tak do zdjecia he.
Ja się przyznam, że czasami jak sie zasiedzę w necie na oglądaniu ubranek i innnych gadżetów dla dzidzi to zaniedbuję zmywanie, czy prasowanie :zawstydzona/y: ale to nie zając nie ucieknie:) korci mnie, żeby czasem zalicytowac jakąs pake ubrań na allegro, ale zamierzam wytrzymać jeszcze troszkę! pewnie do czasu aż poznam pleć ( byc może w piątek) :-)

dodi no no ja tez kupie takie smieszne, nie jestem ogolnie za przebieraniem takich malenkich dzieci w rozne stroje do zdjec, ale spioszki z jakims napisem jak najbardziej :-D
ja brzuchowe mamy juz wylaczam kompa, jeszcze sie z moim troszke ... poprzytulamy :-D a pozniej spac bo troszke zmeczona jestem ^^ takze dobrej nocki i do uslyszonka. Juz tylko 2 dni do mojej wizyty u ginka. AaaaAAaaa...

Witam
dziewczyny te spiszki sa cudowne, ale jak na razie nic nie kupuje, chyba jestem przesadna, z pierwszym dzieckiem kupowalismy wszystko jak sie urodzila, a że Asia zosytala w szpitalu wyszla pare dni po mnie to byl czas na zakupy,
Em-ka moj facet tez mnie nie rozumie, jak mowie mu ze to nie ja tylko hormony szaleja i dlatego jestem taka upierdliwa to on mowi ze ...pradwa on wie swoje i tyle
tez bylo troche kłótni, ale moze w II trymestrze bedzie inaczej??
co do plci nie mam pojecia, byle zdrowy dzidzius byl, ale nie ukrywam mam tyle ładnych ubranek po corcie ze szkoda zeby sie zmarnowaly :-D

Najgorsze, ze faceci wogóle sie nie zmieniają. Możemy byc 10 razy w ciaży a oni i tak mają swoje racje :(
Mój na przyklad cały czas mi wypomina ze ciągle jem. Faktycznie co chwilę coś podgryzam, ale są to owoce, marchewka, ogórek itp. Poprostu muszę inaczej mdli mnie okrutnie. Staram sie nie opychać macznymi rzeczami i wysoko kalorycznymi, bo mam lustra i wyobraźnię i wiem czym to może grozić. Ale on twierdzi, że sie obżeram, przez to wyglądam jak w 7 miesiacu ciąży. A wieczorem bywa najmilszy. :(
Wczoraj na przyklad mdliło mnie koszmarnie, w końcu koło 23.00 polecialam przytulać się do Pana K. Co uslyszalam po powrocie do łóżka?
"Znowu się przezarlaś"

I tak jak jest kochany i opiekunczy, i cieszy się jak wariat z tego maleństwa, i zupełnie inaczej podchodzi do trzeciego ojcostwa, tak pod tym względem jest niereformowalny. Nie dociera do niego że to hormony, że to normalne, ze niestety tak jest, tylko potrafi tak przywalić poprostu i z grubej rury.

Ja oczywiście potem ryczę i wtedy to juz jest wina hormonów (ten mój płacz), a nie jego durnych tekstów.
Ideał chodzący.
Uff, wywaliłam to z siebie, bo boli bardzo.

corin podpisuje się pod Twoimi słowami rękami i nogami. Chyba generalnie faceci są niereformowalni. Mój tez cieszy sie i szaleje, ale ciągle każe mi sie wazyc, bo jest przerazony tym, ze za bardzo przytyc mogę. chyba nie trzeba sie tym przejmowac, bo niepotrzebne nasz łzy i smutek. Ja tam mysle, ze o ni tak po prostu gadają a wcale tak nie myslą. głowa do góry.

Dziewczyny te wszystkie spioszki to bomba!! jedne kupie na pewno, tak dla smiechu. i chyba faktycznie trzeba powoli myslec zeby wątek o ciuszkach założyc, to będziemy się chwalić:) tak jak pisałam, nie mogłam się wczoraj powstrzymać i body i dresik juz kupione:)

reklama
Moj P . Tak samo nie jedz tyle ... bo moj kumpel w pracy powiedzial mi ze jego zona przytyla 30 kilo w ciazy !!! Jak ona wyglada ...
Pozarlam sie z nim jak kot z psem ... masakra... zjadlam wczoraj serek homogenizowany na noc a on " Nie za duzo ?" NO kurde... i wytlumaczylam mu ze dziecko jest najwazniejsze a nie to ze nie bede miala juz plaskiego brzucha z kaloryferem boo dbalam o brzuch o kondycje a teraz jest jak jest jestem ciazy i wiecie co LEPIEJ sie czuje z takim brzuszkiem i tusza niz z tymi kilogramami wagi piorkowej co przedtem ... :)
Jednym wpuszczam drugim wypuszczam ... wczoraj dalam mu fajna ksiazke do poczytania ... ciaza a rola mezczyzny ... widzialam tylko z sypilani ukratkiem jak oczy robil jak czytal ... mowie Wam ddajcie swoim małżom czytac o ciazy !!!

Do góry