reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Dzień dobry!!

Po przepłakanym wczorajszym wieczorze (z powodu wywoływania poniedzialkowego i braku postępów) obudziłam się dziś wyspana, patrzę - a tu Mr Czopek wypadł :-) To znaczy, że może jednak coś tam się dzieje!! Oby do poniedziałku był jakiś postęp!!

Orchi - wow, jestem z ciebie dumna, że dałaś radę bez zzo!!!!!!!!!!!!

teraz spadam na śniadanko :)

reklama
witam u nas kolejna przespana noc maly zasnal o 22 i wstal prze 2 a pozniej o 6:-Ddzis pol dnia na cycu dlatego mam opoznienie w pracach domowych ale juz posprzatane, ugotowane i poprane, okurzanie czeka na mojego;-)Wczoraj bylismy u lekarza maly w 4 dni przytyl o 210g;-)ma juz prawie 4 kg:-Dale nic dziwnego ciagle je.
dziewczyny 2 w 1 opoczywajcie najgorzej jest w szpitalu:tak:
Orchi gratulacje,tez mialam takie wody i oxy u nas tak samo brak zzo
Aleksandra &&&&&&&:-)
Mailuj to juz nie jest zle;-)
Konwalianka a pilas zwykla herbatke z kopru?

nooo aaalexaaandraaa to jest duża szansa, że jakieś konkrety się zaczną dziać ;)
Trzymam kciuki!!! U mnie cisza :p Idziemy z mężem do kina dzisiaj a potem na jakąś romantyczną kolacyjkę :p Trzeba korzystać póki można :]

Ale tu puchy... My dziś z mężem wysprzątaliśmy caaaaaaaaaałe mieszkanie, lepiej jak na święta :-) hehe później zmierzyliśmy się z mega trudnym zadaniem jakim jest mianowicie włożenie nosidełka do auta - hahahaha oczywiście nie obyło się bez pomocy sąsiada!! :-D ale z nas głąby... teraz idziemy na obiad do mamuśki i na urodziny znajomego - potańczę to może coś się wykluje na ten poniedziałek ;-) znajoma zrobiła pyszny serniczek, od rana już się nie mogę go doczekać!!

malami - nie wiem jak w sc jest teraz ale u mnie jest strasznie głośne kino, jak byliśmy kilka razy pod koniec ciąży to musiałam bluzę kłaść na brzuch albo kurtkę bo mały tak skakał, że aż mi go żal było, pewnie biedactwo nie wiedział co się dzieje...

witajcie, faktycznie cisza tu jak makiem zasiał..
ja korzystam z okazji póki mały śpi.. właściwie odsypia noc i ranek i południe.. do godziny 13 mieliśmy pełne ręce roboty, bo nic nie pomagało i maluszek płakał i prężył się jak nie wiem.. od dzisiaj wszystko odstawiam i zobaczmy.. póki co wypiłam tylko inkę i wodę..zobaczymy czy pomoże..

a jak u innych mamusiów? a jak u przyszłych mamuś? korzystajcie dziewczynki ile możecie.. miłego popołudnia

Witajcie dziewczynki...

Dopiero dziś mam chwilkę aby coś napisać. Przez cały tydzień trwały ostre przygotowania domu na przyjście maluszka :-) sprzątanie, układanie i takie tam, ale już jest prawie wszystko zapięte na ostatni guzik. Walizka spakowana na jutrzejszy wyjazd do szpitala, ale mam pietra, boje się jak nie wiem, różnie pomysły przechodzą mi przez głowe ale jeszcze jakoś się trzymam. Śle buziaki i życzę miłego popołudnia

corin niestety ja ci nie pomogę bo nie bardzo wiem...:sorry2:

Dziewczyny czy podczas planowanego CC jest podawana lewatywa i przebijany pęcherz płodowy?? Jak to wogólę się odbywa, bardzo będę wdzięczna za odp

Ostatnio edytowane przez moderatora:
przy cc nie robia lewatywy no a pecherz trzeba przebic- jakby inaczej dostac sie do maluszka:) ja ze stresu przed cc to rano 3 razy do toalety biegałam hehe- nie potrzeba wspomagaczy było

reklama
corin ja liczyłabym od początku jak zaczyna się w krzyzu do następnego z krzyża ale nie wiem czy dobrze
alex to jak juz jest porządeczek to może dziś pojawi się nowy lokator zaciskam &&&&&&
iwonus a ty jutro masz cc???mnie lewatywy nie robili ... nie wiem co robili w trakcie za to przed zakładają cewnik i kroplówkę...potem już z górki
konwalianko oby nocka była u was spokojna .

Do góry