reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Margeritko tak zmiana bo moj stwierdzil ze Maly jest za sliczny na Igora i ostatecznie zostal Fabian Dawid i juz tak zostanie bo juz jest zarejestrowany w USC:) padam na twarz mykam pod prysznic zmyc z siebie te szpitalne zapachy ... do juterka kobitki ....

kkasiulka hej cięzaróweczko:-p

Hej Mamuśka ;-) Teraz pełną gębą ;-) Jak sobie radzisz z 3? Jak organizacja? To i tak, że dzieciaki masz starsze, to sie zajmą same sobą, nie wołają Cię do zabawy w chowanego.....
Zgaga mnie męczy, idę po mleko i spać. Małą wciąż z głową dp góry, ale poród jeszcze dalko, więc ma jeszcze kilka dni na obrót ;-)

Anulka - jeśli Wam się podoba, to super :-) A synuś faktycznie jest śliczny :-)

Magia po koszmarnym ataku kolki a ja koszmarnej nocce.. do 24 było normalnie, jak zwykle a później okropny ból brzuszka, trwający do tej pory.. teraz mały pada na siedząco a ja z nim.. boje się go odłożyć aby się nie obudził..

orchi, łatwego porodu..czekamy na maluszka

miłego dnia mamusie i dwupaczki

Oj dziewczyny współczuję nocki.

U nas w miarę spokojnie, mały jak zwykle marudził dopiero nad ranem i marudzi do tej pory. Teraz to już raczej z głodu więc lecę z cycem ;)

hello
kciukasy za Orchi.
Corin jak ty sie dziasiaj czujesz?

dziewczyny wspolczuje tych kolek i nie przespanych nocy. trzymajcie sie.

Ile nas zostalo nierozpakowanych, ktoras sie orientuje? Pewnie jest nas juz malo

reklama
Mało mało nas zostało, można poznać po tematach tu poruszanych ;)
Ja coś czuję, że wypakuję się na sam koniec lipca. Ale skoro mój szkrab czuje potrzebę jeszcze posiedzieć w brzuszku to niech siedzi :]

Miłego dnia wszystkim Mamuśkom i Dwupaczkom :)
Trzymam &&&&& za orchi!!

Do góry