reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

wisienko witaj w domu .cieszę się że już jestescie . w domu szybko dojdziesz do sobie .a co stosujesz na bliznę ??

reklama
Wisienka gratulacje!!! Ja też z blizną miałam jaja ,bo się brzydko goiła coś się z nej sączyło i się rozlazła. Teraz jestem już 3 tygodnie po cc i mogę powiedzieć,że już powoli o nim zapominam.Ja też miałam ciecie od pępka w dół i w szpitalu czułam się jak eksponat muzealny. Wszyscy się dziwili czemu takie cięcie to im odpowiadałam ,że w poprzednim wieku to się tak cieło.

Madzia dostałam ze szpitala jakieś mazidło i do dezynfekcji octenisept.
marmolada ja tez odczułam coś takiego a jak się dowiedzieli, ze Maciek ma 16,5 roku to dopiero była rzeźnia, przychodziły mnie połozne zobaczyc bo myslały, ze jestem duzo młodsza i pewnie urodziłam w wieku 13 lat jego.

Emka, serdeczne gratulacje!!!

Mamy juz 25 lipcowek i lipcoweczkow, 12 dziewczynek i 13 chlopcow, 8 sn i 17 cesarek

Wisienka, Kochana wszystko przejdzie. Wazne ze jestescie cali i zdrowi

KTG dzisiaj prawidlowe, wiec kamien spadl mi z serca. Korzystamy z ostatniego weekendu we dwoje (w poniedzialek wywolanie):-)

Spijcie slodko!

wisienko, super wyglądają Twoje dzieciaki.. a Maciek to dumy brat! wiele zdrówka abyś doszła do siebie..

my idziemy spać znaczy mały śpi od godziny a ja zaraz kładę się z nim.. pisałam, że łapie mnie chyba depresja i że mąż próbuje mnie nastawić.. no i dzisiaj stwierdził, że dobrze mi zrobią zakupy, wiec pojechaliśmy do galerii.. no i się tylko podłamałam i rozryczałam, o wszystko co zakładałam tak nieładnie na mnie wyglądało:-( no i znowu nie wyszło..

dzisiaj miałam nadzieję, że już brzuszek mojego szkraba nie boli, ale niestety już zdążył się kilka razy obudzić z płaczem ;/ a dzisiaj jestem tylko na bułkach z wędliną i uprażonym kurczaku..ech..

Wrocilismy z "randki" :-D
KFC zaliczone, jacieee ale sie objadlam hihhihihihihi, i kino tez mozna odhaczyc. Bylismy na " strefa x" nuuuuuuuuuudy, nie polecam, chlam nieziemski. Spodziewalam sie czegos z wiekszym rozmachem, caly film czekalam na jakas akcje i sie nie doczekalam, a koniec filmu jest taki jakby im tasmy zabraklo... Jednym slowem -szmira.

Dziewczyny czy wy tez macie takie uderzenia goraca? To jest straszne... W sekundzie robi mi sie mega goraco, oblewa mnie calutka pot i nie mam czym oddychac, tak mi duszno.

Wisienka, dobrze ze juz w domu, a malutka jest przeslodka. Maciek na tym zdjeciu wyglada jak mlody tatus ;-) chociaz jak pomieszka troszke z siostra to nie bedzie mu sie spieszylo do wlasnego ;-)

Kociatka, a nie mowilam ze bedzie dobrze? :-D

Konwalianka, uszy do gory, jeszcze troche i wszystko zobaczysz w innych barwach, i ciuchy zaczna inaczej lezec :-)

Emka, jakie ona ma piekne usta....

Ostatnia edycja:
Corin xD dkromnie powiem , ze zauwazylam :-D po mamusi hahah

ale noestety eykryli jakas infekcje i zabrali mi ja do inkubatorka :-( mam nadzieje ze zakonczy leczenie w dzien wyjscia ...

z tego co mi tlumaczyla pediatra to niby z pepowiny, ale jeszcze dokladnie robia jakies badania i niestety do konca bedzie na osobnej sali. (ja wszystkie wyniki badan mialam w porzadku wiec moze przy cesarce? :/ ) jutro mi cewnik wyciagna to biegne d niej z rana, a dzisiaj ns noc odciagnelam siare i jej D poda strzykawka. polozna powiedziala ze mam jej b.duzo jak na operowana z rana.
no nic modle sie zeby to nic powarznego nie bylo!
teraz musze odpoczac bo nie spalam od czwartkowej nocy.

reklama
Do góry