reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Dodi, jutro się za Cibie wezmą w szpitlu zobaczysz.
Madzia, moj synuś tez będzie filipkiem. czy to imię jest u Was b. popularne? ja jestem w tym imieniu zakochana, mimo ze nie znam zadnego Filipa.

Ostatnia edycja:
MADZIA tak jutro juz musowo idę...

będzie dobrze zobaczysz. mam nadzieję że szybko pójdzie i kruszynka będzie z wami ?

a co z mailuj ? nie odzywała się a chyba też już po terminie .... hop hop

a ja na szybko szukam elektrycznej ,,dojarki" ręczną sobie nie radzę ... :-(

em ka jak mozesz napisz co z mała

Ostatnia edycja:
Malamonis, nie mam pojecia jak to jest z tymi tygodniami... Tez mialam najpierw ustawione ze mala dońoszona po skonczonym 37 tyg, potem kumpela mi tlumaczyla ze skonczony musi byc 38 tydz, no bo potem zostaja 2 tyg do terminu. Czyli tak na chlopski rozum by sie zgadzalo, dlatego przesunelam suwaczek.

Wczoraj w kinie bolal mnie brzuch ale bardziej tak jak na przeczyszczene (sorki) zupelnie nie wiazalam tego zevskurczami, ale w wc problem mialam mimo tego... Teraz nic ,nie nie boli a uderzenia goraca tez mam. Leze wlasnie w cieniu, w ogrodku, popijam ice tea i zdycham z ciepla ;-)

Corin, to ja tak wczoraj miałam jak bylismy u znajomych, normalnie poty mnie zalewały!
I znowu muszę dziś myc włosy...och a myślałam że tamten raz u fryzjera był ostatni przed szpitalem...a tu zonk

Corin, ty leżysz i zdychasz z ciepła a u nas przed chwilką tak lało, że wydawalo się jakby grad z nieba lał, takie wielkie krople. a jak intensywnie. A mimo to mi i tak jest non stop duszno, nie narzekam na uderzenia gorąca, ale ciąglę miauczę, że nie ma czym oddychac. i tak cały czas. A najbardziej pocę się pod biustem. normalnie mokro tam mam. a po domu cAŁY czas chodzę w majtkach.... i co dzwonek do drzwi, to muszę się nico poubierac.
Poki możesz to leżakuj ile wlezie, lada chwila dzieci wrócą, ,małą przyjdzie na swiat to sie skończy.Korzystaj z sytuacji.
My niebawem wybieramy się na obiad do teściowej, ale to wygoda, gdy nie trzeba gotowac i rozwalac garów na niedzielę:p

reklama
Cześć dziewczyny!
Zapowiada się leniwa niedziela jeśli chodzi o nasze szkraby, chyba żaden się dzisiaj nie wybiera na świat? :)

Corin, dzięki za info o filmie - odpuszczę sobie zatem Strefę X. My dzisiaj idziemy na Transformers :) Ja od jakiegoś czasu mam takie uderzenia gorąca, momentalnie nie mam czym oddychać, ale całe szczęście w miarę szybko przechodzi.. Corin Ty tak nie czytaj wszystkiego bo oszalejesz! Ja też trochę napuchłam, stopy i dłonie. Ale bez przesady, jesteśmy w 9 miesiącu ciąży, a na dworze jest skwar. I bez ciąży pewnie miałybyśmy teraz opuchnięte stopy..

Do góry