reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Kurcze nigdy nie stalam przed takim dylematem, ale chyba nie powinno zaszkodzic z grilla, tylko moze bez tych gotowych przypraw grillowych? lepiej sol i jakies ziolka. A jak sie boisz ze wzgledu na dym to zrob sobie z folii a skubnij od meza np, troche niezafoliowanego, bedziesz widziala reakcje maluszka

NO! To mogę powiedzieć, że już wszystko mam!! :) Odebraliśmy dzisiaj z mężem wszystkie rzeczy ze sklepu: wózek, fotelik, monitor oddechu, wanienkę itd. Na razie wszystko stoi w kartonach bo ledwo żyję. Jak wracaliśmy to aż mi słabo było z tego gorąca (pojechaliśmy moim samochodem bez klimy!!! więc temperatura była zabójcza :/). Dzisiaj do kina już nie pojedziemy, ale zrobiłam rezerwację na jutro :)

Corin, a Ty idziesz dzisiaj do tego kina?

Idę się położyć, odpocząć.. może nawet się zdrzemnę.. :p

witam
wchodzę czytam i :szok:
em ka już pewnie po .... czekam na wieści .... nieźle poszła poza kolejką :-D

Malamii, maz cos mi sie miga, ale mu nie odpuszcze ;-) nakarmimy tesciowke :-/ i wychodzimy z domu. Czuje wielka potrzebe wylazenia sie a'la randka ;-) z wieczorna wizyta w kinie i kfc, bo takiego smieciowego zarelka tez mi sie chce. Ostatni weekend we dwoje, a poza tym ostatnia szansa na takie wyjscie przez najblizsze 2-3 lata :-)

Ewcia cos dzis bojkotuje ruch. Smyrnela mnie dzis ze 3 razy nozka przy sniadaniu i tyle. Tetna sluchalam -jest, wiec nie panikuje, ale moglaby bardziej sie poruszac.

corin fajnie że czujesz się lepiej. a ewunia już ma mało pewnie miejsca no i pogoda robi swoje. miłego wypadu we dwoje

reklama
Witam kochane! nic nie nadrobiłam, nic nie wiem co u Was- obiecuję stopniowo biorę się za nadrabianie! MY od wczoraj z Natalką w domu, ja po cc jako tako, opisze jak ochłonę po wszystkim. Mała ssie jak szalona;;)całuję Was , powoli znów się rozkrecę! Buziaki od niedospanej:)

Do góry