reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Przede wszystkim podwójne gratki dla Bałkan- z okazji urodzin i urodzinek:p
Marzence oczywiście też gratuluję!
Dodi i mailuj- życzę cierpliwości, każdy dzień przybliża Was do spotkania z maluchem. Choć i ja już bym chciała utulić Filipka.....Latwo się mówi, musimy uzbroic się w cierpliwość.
Orchideo, budzet mały, a jaednak nie przeszkadza Ci to w szaleństwach....
Emka, Orchi, pisałyście że wy zamkniecie lipiec a tu przecież ja jestem na końcu kolejki, bo 31 należy do mnie. Choć nie ukrywam, że mamy ogromną nadzieję powitać małego nieco wcześniej.
Dzis rano miałam taką biegunkę ze szok...I do tego doszły wymioty. I stanęły mi przed oczami słowa, że to organizm oczyszcza się przed porodem. ale wszystko minęło, mały nadal kopie i szaleje, w pon mam kolejne ktg, mam nadzieje ze nie skasuje mnie jak za wizytę, co?bo pwiedział ze teraz ktg co tydzień.....
A o pogodzie to nawet mi sie gadac nie chce...
Do jutra brzucholinki

Iwonus, nawet nie chce sie nastawiac, choc malenka iskierka nadzieji sie tli ;-) marzenka przed chwila mi napisala ze ona tez rano byla pozamykana, wieczorem odeszly jej wody a rano tulila malutka.. No ale moje wody maja pozakrecane kurki ;-)
Czekam grzecznie a co ma byc to bedzie ;-)

U nas jest mini rege fest, dra ryje od 18.00 tego sie nie da sluchac, koszmar jakis. Glowa mi juz peka. A jeszcze poltorej godziny zostalo, juz bym chyba wolala koncert metalowy, latwiej tam o jakis rytm...

Corin no właśnie może się rozkręci :-), a odnośnie koncertu pozamykaj wszystkie okna i włącz jakąmś swoją ulubioną muzę i będzie OK :-)
Mała monis nie jestem wstanie Ci nic podpowiedzieć bo KTG nie miałam jeszcze robione...

Corin - to Wy idźcie jutro na strefę X i dasz znać czy warto ;) Mam jeszcze bilety na dwa wyjścia do kina :)

Ja już wykąpana, leżę i odpoczywam. Trochę się wystraszyłam i chodzą mi po głowie różne myśli, że może przesadziłam dzisiaj z tymi całodniowymi zakupami.. Byłam w ubikacji i na papierze zobaczyłam żółtawą galaretkę, wcześniej nie miałam czegoś takiego i zastanawiam się czy to może być czop..??? Nie jest tego jakoś szczególnie dużo ale mnie to zastanowiło.. Hmm.. Tak bez żadnych wcześniejszych skurczy mógłby odejść ten czop? Może to po prostu się wydzielina zmieniła?

Dziewczyny wrzocilam zdjecie mojego szczescia na odpowiedni watek:) Jestem zmeczona troche wiec sie nie rozpisuje, weszlam tylko zeby sie pochwalic-nie moglam sie powstrzymac:D

aniu masz przesliczna coreczke, a jakie oczy...jak wegielki :))) super ze juz jestescie w domu

dziewczyny ja nie wiem co sie ze mna dzieje ale mam coraz mocniejsze skurcze,w podbrzuszu i z tylu plecow po prawej stronie. mam wrazenie ze cos cos sie zaczyna bo zaczelo sie rano i teraz jest o wiele mocniej i czesciej ;/

reklama
Do góry