reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Może w przychodni położną jak masz poprosiłabyś o masaż szyjki i cuś by się możliwe,że ruszyło ;)
malamii poczekaj na mnie ja też zaraz znów wyruszam w trasę zakupową :-D posapiemy na tym upale we dwie :-D

Jaka ja niezdara się ostatnio zrobiłam.. to że obijam się po ścianach to już wiedziałam, ale ostatnio to nawet pić normalnie nie potrafię, ciągle się zachłystuję :/ Masakra!

Wczoraj jadąc na wizytę byliśmy świadkiem, jak kierowca przed nami dostał ataku padaczki.. Zadzwoniliśmy na pogotowie. Jestem wrażliwa na takie widoki i oczywiście w nocy śniło mi się pełno jakiś dziwnych rzeczy :/
M.in. urodziłam bliźniaki, dwie małe jaszczurki.. które potem wyglądały jak nektarynki obrane ze skórki (ja je z tej skórki obrałam!! po czym włożyłam z powrotem do tych wydrążonych skórek :/) Chyba specjalistom od interpretacji snów ciężko byłoby coś powiedzieć o tym moim..

A tak na marginesie to przez ostatnie 3 tygodnie przytyłam 5 kg!! Załamać się można, a tak ładnie się trzymałam - już mam +16..

Ok, zbieram się na zakupy chociaż nie wiem czy długo wytrzymam bo ukrop niesamowity :/

Hahahaha taaa no ja nie za dużo kupuję bo funduszy coraz mniej :-D:-D ooo chmurzy się cuś :happy2: dobra śmigam laseczki kochane i buziam Was :*:*:*:*:*

hej robalki.
widze, ze niezbyt ruchawe dzisiaj to nasze forum :-p

dodi a probowalas activia z suszonych sliwek wypic pol szklanki z samego rana? mozna jeszcze doprawic przegotowana, ciepla woda.
Platki owsiane tez robia swoje ale musisz po nich duzo wody pic zeby nie bylo odwrotnego efektu. Ja tam zjadam platki z mlekiem z rana i od razu mnie przeczyszcza, wieksze problemy mialam w 6 miesiacu niz teraz, moge powiedziec ze teraz w ogole nie mam problemow z WC, regularnie z rana po platkach chodze, a czasami jeszcze na wieczor, az sama jestem zdziwiona.

orchis papapa :*
a co do maqnio to radzilabym zeby jej szybko i duzo pokarmu naplynelo bo wykarmic Rozinke to nielada wyzwanie :-D przeciez ciasteczko potrzebuje dawki miesiecznego dziecka :sorry2:

Hej ciężaróweczki:-p widze ze nastroje macie podłe... nie dziwie się .
Madzia napisze Ci na pocieszenie ze ja tez wnic sie nie mieszcze chodze w ciuchach ciążowych:confused2: brzuch jak w 5 miesiącu:-D no ale trzeba odczekać nie ma ze boli.
Ja dziś niewyspana moja Olinka budziła mamcie chyba z 1000 razy:confused: ...wczoraj byłysmy na wizycie patronażowej w przychodni i mala podobno zbyt mało przybrała na wadze mi sie wydaje ze w normie no ale coż...... więc Olinka wzięla to sobie do serca i ssała srednio co połtorej godziny:eek:

Mnie też już dołek jakiś łapie i wszystko mnie denerwuje, oj będę dzisiaj wredna, a tego nie lubię bo zawsze na kogoś nakrzycze bez powodu w takie dni.

Próbowałam wczoraj masowac sutki jak mówiłyście, i w tym czasie rzeczywiście brzuch się mocno spinał, ale już pół godziny później wszystko przeszło. Już przestaje wierzyć w te sposoby rozkręcenia akcji...

Trzymam kciuki za Balkan &&&&&&&&&&
Ciekawe czy ktoś jeszcze się dziś rozpakuje, bo na razie się chyba nie zapowiada :dry:

Dodiś, tulę kochana, :* :*
Orchi, w Tobie tyyyle optymizmu :) wczoraj słuchałam reagee cały dzień na poprawę humoru, ale jak widać nie pomogło :p

Zbieram się gdzieś na spacer czy cuś, wpadnę wieczorem :) miłego dnia dziewczynki

MArgaretko, Twoja Olinka jest śliczna, nie mogę się na nią napatrzeć, ucałuj ode mnie słodziaka :*

Ostatnia edycja:
reklama
margerita ja czekam na położną bo nie wiem co i jak z wizytą. a już bym chciała małego zważyc bo je co 3-4 godziny i maxymalnie ssie 30 minut wiec nie wiem czy sie najada i czy prawidłowo przybiera.
rejestrowałam dzisiaj małego na badanie bioder... na 27 września :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a badanie trzeba zrobić między 4-6 tygodniem wiec koniecznie trzeba zarejestrować prywatnie . jeszcze badanie słuchu dopiero na 29 sierpnia - ku*** szok:wściekła/y:

Do góry