reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

orchi u was upał a u nas:wściekła/y:pochmurno i deszczowo. możemy się zamienic?pliss

dodi plan super ja też muszę się do fryzjera wybrać bo wyglądam jak kocmołuch. do tego jak patrzę na siebie po ciąży i porodzie - TRAGEDIA . nie wchodzę w swoje ubrania sprzed ciąży :dry:. mam nadzieję że mały wyssie zbędne kg.

reklama
A to nie znam, wiesz Dodi co jezeli jedziesz tak czy siak do szpitala, to moze to przyspieszyc skurcze, ale to ciezka decyzja. Trzeba miec 100% pewnosc, ze wie sie co robi.

MADZIA nawet nie wiesz ile bym dała za deszcz i brzydką pogodę :zawstydzona/y: dmucham to słońce do Ciebie
dodiś ok hahaha urodzić za Ciebie ???też ??/ :-D

Orchi, no jak byś mogła:):):) to dlaczego nie:)

Zadzwonie potem do kolezanki, ona juz po terminie 12 dni..w szpitalu jest, też coś mówila o tym olejku, zapytam czy wypiła wczoraj.. ale wolałabym nie ingerować aż tak... cieżka sprawa

Witam wszystkie lipcóweczki - te rozpakowane i przede wszystkim te nierozpakowane.

Widzę że pod koniec to humorki nie dopisują. Cóż się dziwić... Mnie dopadła jakaś depresja od wczoraj. Czuję się samotna w tym domu. Całe dnie sama, nigdzie nie wyjdę bo samej mi się nie chcę, a humor... no lepiej nie mówić. No i wszystko mnie wkurza, łącznie z tym moim narzeczonym.

dodiś spoko ;) :-D
Patrz Anula1984 cuś piła takiego :eek: ale jak widać gó... dało,bo CC miała w końcu :eek:
Aneta mnie dopisuje cały czas :-D:-D

reklama
Do góry