reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

kociatka :-D no wlasnie napisalam, ze jaja sa potrzebne kiedy sa potrzebne, ale przy innych rzeczach nie za bardzo :-D choc jak kto woli... oczywiscie sie mozna nimi tez pobawic skoro tak smiesznie dyndaja sobie bidoki :-D

COrin :-D mowisz kuleczki chinskie? :-D no wiesz, po porodzie to i bez lyzki wejda :-D

reklama
Kociatka doczytalam wlasnie, napisala ze ,,dala rade sama" to samo za siebie mowi ze byl porod SN :-) to super tylko najwidoczniej musialo ja wziac z zaskoczenia ..

COrin :-D no wiesz... mowie co widze :-D nie napisze ze nie dyndaja jak dyndaja :-D

COrin :-D bimbadelka sa cool :-D mimo ze w wiekszosci przypadkow malo przydatne to i tak ciesza oko i rozwesela w pochmurny dzien :-D7

Vero to ja chce jeszcze z marynowana papryczka i oczywiscie ketchup i majezon razem :-D
(majezon tak jak mowila moja Ś.P. prababcia i pozniej ja tak samo w sklepie prosilam o majezon :-D )

reklama
Do góry