mailuj
Fanka BB :)
cześć Brzuchatki i chudziaki :-) Ja w komplecie, robiłam dzisiaj ktg wszystko ok. W środę się wszystko okaże
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
emka, sztukę obsługiwania się sztućcami ma opanowaną, ale trza nałożyć na talerz i pod nos zapodać. Inaczej ani chybi padnie z głodu, bo sama do gara nie zajrzy :/ Ale nie narzekam, jak mnie kiedyś wku...wi to zapomne zapodać przez tydzień hahahahha.
Corin ja tam nie wiem czy jajka tak zone calkowicie moga zadowolic, szczerze w to watpie jaja sa potrzebne jak sa potrzebne! ale w 99 % sa bezuzyteczne jak dla mnie ahahhahaOrchi, niezly lekarz, hahaha
Mnie kiedys tak sprzedawca zalatwil. Kupowalam jajka i chcialam wiedziec czy sa male czy duze i spytalam: " duze ma pan jajka"
A on mi na to " zona nie narzeka" Dostalam wtedy takiego ataku smiechu, ze nie umialam nic kupic ;-)
nawet mnie nie straszcie tym ze moze wyjsc z takimi wlosami jak puch, bo na prawde wiecej czasu bedzie zajmowalo zrobienie z tym porzadku niz ogarniecie dolnych partii w czasie ciazyEmka - niezle foty, w sumie od razu mozesz wstawic na watek "zdjecia naszych maluszków"
oj wiem coś na ten temat.. ja jadłam "oszukane" pierogi, bez przypraw a i tak mu zaszkodziło..
a basieniak czy Twoja mała spina się przy robieniu kupy? lub puszczania bączka? mój nawet potrafi się obudzić z płaczem.. już nie wiem o co chodzi..