reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
No właśnie spina się często ale jej to nie przeszkadzało, tak delikatnie cichutko stękała przy tym. A dzisiaj w nocy spinała się i krzywiła calutka i nawet nie miała sił, żeby pierś złapać mimo, że dalej głodna była. I płakała jak nigdy wcześniej przy tym. Troszkę jej jakoś oba razy pomogło leżenie na brzuszku ale nie wiem czy to przypadek był czy to rzeczywiście to jej dało ulgę. Tak mi jej szkoda było, ale jakoś tą noc przetrwałyśmy i dzisiaj jak na razie jest ok.

mam dość:-(
mam takie mdłości i bóle głowy dziś że sama nie wiem co ze sobą zrobić. Zebym jeszcze coś zjadła wczoraj innego niż zwykle to bym wiedziała co jest a tak czuje się jak bym była w 7 tyg ciąży

Corin ten ekspres z powerem gdzieś się chyba w bałtyku utopił:-p

Majluj, super ze wszystko gra!

Dziob, moze cos sie zbliza???

Corin, podziwiam kobieto pracujaca. Ja moge lazic godzinami po miescie, ale nie mam weny do sprzatania... Z reszta i to lazenie nie pomaga - ciezko tylko ustac na opuchnietych stopach

Kociatka jesli to coś co przepowiada początek to jeszcze jakoś to zdzierże:cool:
Wcześńiej pisałam że z chęcią przejmę numerek po marzence ale widzę że mi się coś pomerdało więc

piszę sprostowanie że z chęcią przejmę numerek po balkan :-)

Ostatnia edycja:
emka, sztukę obsługiwania się sztućcami ma opanowaną, ale trza nałożyć na talerz i pod nos zapodać. Inaczej ani chybi padnie z głodu, bo sama do gara nie zajrzy :/ Ale nie narzekam, jak mnie kiedyś wku...wi to zapomne zapodać przez tydzień hahahahha.

tyyyy :-D to ja tak robie z jaszczurka, bo mnie tak juz na maxa wkur** bo kupuje swierszcze, place 5 E za paczke a jemu sie ani sni je zjesc i wszystkie zdychaja po tygodniu :/ wiec co robie? nie daje mu jesc tydzien :-D
jak cie tesciowa wkurzy to sprobuj tego sposoby :-D zmieknie od razu :-D

Orchi, niezly lekarz, hahaha
Mnie kiedys tak sprzedawca zalatwil. Kupowalam jajka i chcialam wiedziec czy sa male czy duze i spytalam: " duze ma pan jajka"
A on mi na to " zona nie narzeka" Dostalam wtedy takiego ataku smiechu, ze nie umialam nic kupic :-D ;-)
Corin ja tam nie wiem czy jajka tak zone calkowicie moga zadowolic, szczerze w to watpie :-D jaja sa potrzebne jak sa potrzebne! :-D ale w 99 % sa bezuzyteczne jak dla mnie :-D ahahhaha

a co do ogarniecia wlosow ponizej glowy to mam pytanie... rosna ci jeszcze wlosy na sutkach tak jak wczesniej? bo mi od czasu do czasu jakis wyrosnie ale nie mam ich tyle jak na poczaatku ciazy, co nie moglam nadazyc z penceta :-D :-D :-D

Emka - niezle foty, w sumie od razu mozesz wstawic na watek "zdjecia naszych maluszków" :-D
nawet mnie nie straszcie tym ze moze wyjsc z takimi wlosami jak puch, bo na prawde wiecej czasu bedzie zajmowalo zrobienie z tym porzadku niz ogarniecie dolnych partii w czasie ciazy :-D

oj wiem coś na ten temat.. ja jadłam "oszukane" pierogi, bez przypraw a i tak mu zaszkodziło..
a basieniak czy Twoja mała spina się przy robieniu kupy? lub puszczania bączka? mój nawet potrafi się obudzić z płaczem.. już nie wiem o co chodzi..

kochana moze maly jest wrazliwy i ma kolki? ja sie powtrzam ale maly od szwagierki (skoro go juz tyle mamy kazdego dnia to troszke wiem na ten temat) spinal sie wiecznie przy kupce, spinal sie przy puszczaniu bakow i jak spal i puscil jakiegos to budzil sie z placzem. Jesli takie cos ma twoj maly to podejrzewam, ze musisz przeczekac ten czas i uwazac bardzo na to co jesz niestety, choc niestety niektore dzieciaczki maja te kolki i dolegliwosci niezaleznie czy uwazasz na jedzenie czy nie..

u nas siadlo swiatlo, cos sie stalo i nie mamy pradu w polowie domu, musielismy kombinowac zeby laskawie moc wlaczyc TV, bo dziala tylko jedno gniazdko. Dzwonila tesciowa do ubezpieczalni 4 h temu i w ciagu 3 h mieli kogos wyslac i oczywiscie? ... nie wyslali!!!!! musiala dzwonic znowu i moze laskawie sie zjawi za jakis czas bo w moim pokoju nie dziala nic, jaszczurka od 13 nie ma swiatla w terrarum, cale szczescie ze lodowa dziala bo by sie wszystko rozmrozilo w pizd...u o_O

ej a anula1989 miala porod SN czy CC bo ja nic nie wiedzialam o tyym ze ma rodzic.. z zaskoczenia ja wzielo?

Ostatnia edycja:
Emka, nie takie bezuzyteczne - bez nich nie byloby Cie na tym forum ;-)

Gratulacje dla Anulki!!!

Mamy juz 23 dzieciatka lipcowe, 11 dziewczynek i 12 chlopcow, 8 sn i 15 cesarek

reklama
Do góry