reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
No nie powiem źle o nim nic jest naprawdę fajny doktorek ;-)ale zawsze zamiast gadać ze mną to gada z Tomkiem i patrzy na niego i pyta rozumie Pan wszystko ?? :-D Jak mój nie czai to od nowa hahahaha Dobra idę po pieczywko bo buły świeżuchne przyjechały :-D

Orchi, niezly lekarz, hahaha
Mnie kiedys tak sprzedawca zalatwil. Kupowalam jajka i chcialam wiedziec czy sa male czy duze i spytalam: " duze ma pan jajka"
A on mi na to " zona nie narzeka"

Dostalam wtedy takiego ataku smiechu, ze nie umialam nic kupic :-D

Teska, za pozno, juz mam dosc, co widac po czestotliwosci siadania do kompa, ale jeszcze tylko kibelek, polowa kuchni i podlogi. To bedzie moment, jakies poltorej godziny ;-)

Ostatnia edycja:
bylam u cioci w szpitalu zbadala mnie mam juz 2cm rozwarcia SZYJKA sie w ogole nie rusza :|
Wiecie cos moze na ten temat ? Bo jutro mam kontrole u mojej ginekolog bo stwierdzila ze maly byl za bardzo "wcisniety" w kanal rodny i mial dosc dziwna pozycje i nie mogla go zbaac dokladnie i jutro mam przyjsc raz jeszcze moze bedzie juz inaczej ulozony .
Ale teraz sie zastanawiam jak to rozwarcie bedzie postepowac .. a szyjka nadal bedzie tak twarda i nie bedzie sie skracac to co w takiej sytuacji ?

Corin pożycz troche tego powera:-) Tez muszę trochę posprzatać a dzień mam juz rozwalony:-( Dopiero wstałam a w domu nic nie zrobione a muszę jeszcze raz jechać do położnej i na zakupki spożywcze. Okazało się że ta położna wyprostowała moją baze danych i przyszła moja karta i teraz muszę po nią jechać:happy:
No to śmigam pomeczyc się z biegami :)

Ps. Z chęcią przejmę nr po Marzence:-D

reklama
Corin - niezłe jaja :-D a z tym sprzataniem to szacun!
Ja mam dzis takiego lenia ze od rana tylko leze, ogladam TV i podczytuje... Ale czas wyjsc z psem, a potem sie troszku ogarnac bo tez mam dzis wizyte u mojej gin.

Veronique - wtedy to chyba cc sie robi.. Tak mi sie wydaje..
Orchi - &&&& za wizyte; dobre z tym moczem ;-)
Emka - niezle foty, w sumie od razu mozesz wstawic na watek "zdjecia naszych maluszków" :-D

Do góry