reklama
No nie powiem źle o nim nic jest naprawdę fajny doktorek ;-)ale zawsze zamiast gadać ze mną to gada z Tomkiem i patrzy na niego i pyta rozumie Pan wszystko ?? Jak mój nie czai to od nowa hahahaha Dobra idę po pieczywko bo buły świeżuchne przyjechały
Corin
Mama Trójki :)
Orchi, niezly lekarz, hahaha
Mnie kiedys tak sprzedawca zalatwil. Kupowalam jajka i chcialam wiedziec czy sa male czy duze i spytalam: " duze ma pan jajka"
A on mi na to " zona nie narzeka"
Dostalam wtedy takiego ataku smiechu, ze nie umialam nic kupic
Teska, za pozno, juz mam dosc, co widac po czestotliwosci siadania do kompa, ale jeszcze tylko kibelek, polowa kuchni i podlogi. To bedzie moment, jakies poltorej godziny ;-)
Mnie kiedys tak sprzedawca zalatwil. Kupowalam jajka i chcialam wiedziec czy sa male czy duze i spytalam: " duze ma pan jajka"
A on mi na to " zona nie narzeka"
Dostalam wtedy takiego ataku smiechu, ze nie umialam nic kupic
Teska, za pozno, juz mam dosc, co widac po czestotliwosci siadania do kompa, ale jeszcze tylko kibelek, polowa kuchni i podlogi. To bedzie moment, jakies poltorej godziny ;-)
Ostatnia edycja:
Veronique1986
Fanka BB :)
bylam u cioci w szpitalu zbadala mnie mam juz 2cm rozwarcia SZYJKA sie w ogole nie rusza :|
Wiecie cos moze na ten temat ? Bo jutro mam kontrole u mojej ginekolog bo stwierdzila ze maly byl za bardzo "wcisniety" w kanal rodny i mial dosc dziwna pozycje i nie mogla go zbaac dokladnie i jutro mam przyjsc raz jeszcze moze bedzie juz inaczej ulozony .
Ale teraz sie zastanawiam jak to rozwarcie bedzie postepowac .. a szyjka nadal bedzie tak twarda i nie bedzie sie skracac to co w takiej sytuacji ?
Wiecie cos moze na ten temat ? Bo jutro mam kontrole u mojej ginekolog bo stwierdzila ze maly byl za bardzo "wcisniety" w kanal rodny i mial dosc dziwna pozycje i nie mogla go zbaac dokladnie i jutro mam przyjsc raz jeszcze moze bedzie juz inaczej ulozony .
Ale teraz sie zastanawiam jak to rozwarcie bedzie postepowac .. a szyjka nadal bedzie tak twarda i nie bedzie sie skracac to co w takiej sytuacji ?
Dziób_Dziób
Corin pożycz troche tego powera:-) Tez muszę trochę posprzatać a dzień mam juz rozwalony:-( Dopiero wstałam a w domu nic nie zrobione a muszę jeszcze raz jechać do położnej i na zakupki spożywcze. Okazało się że ta położna wyprostowała moją baze danych i przyszła moja karta i teraz muszę po nią jechać
No to śmigam pomeczyc się z biegami
Ps. Z chęcią przejmę nr po Marzence
No to śmigam pomeczyc się z biegami
Ps. Z chęcią przejmę nr po Marzence
reklama
katerina84
Corin - niezłe jaja a z tym sprzataniem to szacun!
Ja mam dzis takiego lenia ze od rana tylko leze, ogladam TV i podczytuje... Ale czas wyjsc z psem, a potem sie troszku ogarnac bo tez mam dzis wizyte u mojej gin.
Veronique - wtedy to chyba cc sie robi.. Tak mi sie wydaje..
Orchi - &&&& za wizyte; dobre z tym moczem ;-)
Emka - niezle foty, w sumie od razu mozesz wstawic na watek "zdjecia naszych maluszków"
Ja mam dzis takiego lenia ze od rana tylko leze, ogladam TV i podczytuje... Ale czas wyjsc z psem, a potem sie troszku ogarnac bo tez mam dzis wizyte u mojej gin.
Veronique - wtedy to chyba cc sie robi.. Tak mi sie wydaje..
Orchi - &&&& za wizyte; dobre z tym moczem ;-)
Emka - niezle foty, w sumie od razu mozesz wstawic na watek "zdjecia naszych maluszków"